How to: Rode lipstick leren dragen.

Je wil graag rode lipstick beginnen dragen, maar bent er nog een beetje bang van. Daarom toon ik jullie vandaag 3 lipproducten waarmee je de intensiteit van de rode lipstick kan opbouwen en gewoon worden. Benieuwd? Lees dan snel even verder!Het makkelijkst is om te beginnen met een vrij transparante rode kleur. Hier zie je "Hypnotic Red" van L'Oréal. Hij is ook iets donkerder, wat ik heel erg mooi vind. Op je lippen vind je een mooie rode tint terug, maar niets té opzichtig. Ook heeft deze een énorm mooie glans en is hij heel hydraterend.De volgende stap is een iets fellere, rode kleur. Op de foto zie je de Bourjois Color Boost lipstick in de kleur "Red Sunrise". Dit is zo'n mooie, juicy rode kleur! Hij is feller dan de "Hypnotic Red", maar toch nog lekker draagbaar.De laatste stap is een goede, gepigmenteerde rode lipstick. Normaal is de Kate Moss lipstick in 107 mijn favoriet, maar voor de lente en de zomer is MAC "Cockney" ook prachtig. Deze heeft ook lichte shimmers, maar die zie je enkel wanneer de zon erop valt.


Swatches op de lippen:


Van boven naar onder: L'Oréal Hypnotic Red, Bourjois Red Sunrise en MAC Cockney.

Swatches op het hand:


Van links naar rechts: L'Oréal Cockney, Bourjois Red Sunrise en MAC Cockney.


Wat ook een goede tip is: draag de rode lipstick in huis. Zo kan je eraan wennen en moet je je niet ongemakkelijk voelen. De sleutel is gewoon beginnen met een lipstick die een lichte dekking geeft en in een mum van tijd draag je de Kate Moss lipstick in 107. Good luck ;)!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties