Review + Swatches : Catrice "Crushed Crystals"

Na OPI, Barry M, Essence en vele anderen, kwam ook Catrice uit met hun versie van de liquid sand lakjes. Ik ben helemaal weg van deze finish: het geeft je nagels net dat tikje meer vuur en maakt het net iets spannender. Natuurlijk moest ik deze schatjes ook uitproberen. Benieuwd wat het verdict is? Lees dan snel even verder!
Ik nam twee kleurtjes mee: "Stardust" , een taupe-grijze kleur met zilveren shimmers en "Call Me Princess", een echte roze kleur voor een prinsesje!

Swatches : 

"Stardust" was een heel aangenaam lakje dat in twee keer dekte. "Call Me Princess" kon erdoor met twee laagjes, maar daar wou ik toch voor de zekerheid een derde laagje aan toevoegen. Op de swatches kan je zien dat dat niet echt nodig was. 

links: 1 laagje , rechts: 2 laagjes

links : 1 laagje, midden: 2 laagjes, rechts: 3 laagjes

Review:

Ik ben aangenaam verrast door deze lakjes. Ten eerste had ik nooit gedacht dat ze in twee laagjes zouden dekken, wat ze dus wel doen. Ook is het kwastje heel aangenaam van breedte, zodat deze lak heel makkelijk aanbrengt. 
Het liquid sand effect is niet super hard aanwezig, maar je voelt en ziet wel het ruwe effect. 

Leuk weetje: ik heb al meerdere keren een compliment over mijn nagels gekregen toen ik "Stardust" droeg, een reden te meer om deze vaker te dragen. Dit lakje is ook zeker mijn favoriet van de twee. Het is het neutraalste van kleur, en past daarom net bij iets meer kledij of seizoenen dan "Call Me Princess".

Deze lakjes blijven een drietal dagen heel goed zitten bij mij, en daar ben ik heel tevreden over voor een budget lakje!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xoxo
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties

  1. Oysters & Champagne chipte bij mij al na 1 dag :( Ga het nog eens proberen! ^^

    BeantwoordenVerwijderen