What's in my make-up bag?

Normaal doe ik dit soort dingen in videovorm, maar ik vond het wel eens leuk om het in de vorm van een artikel aan jullie te tonen. Benieuwd wat ik zo op dagelijkse basis met mij meezeul que make-up? Lees dan zeker even verder!Als je mij kent, weet je dat ik meer dan 1 lipproduct zal meesleuren. Heb ik er zoveel nodig? Nee , tuurlijk niet, maar wat doe je eraan ;) ?


Als eerste heb ik mijn favoriete lipstick van het moment: de Essence lipstick in de kleur "Love me", nummertje 13. Dit is gewoon dé perfecte neutrale koraalkleur, ideaal om de lente een bezoekje te brengen.


Nog een lipproduct (o jee): mijn L'Oréal lipstick in de kleur "Lovely Rose", gewoon een ideaal lichtroos kleurtje die je bij vrijwel elke look kan dragen. Ik was net klaar met het nemen van alle foto's voor dit artikel, plaatste mijn dop op mijn lipstick,... en ja hoor, de lipstick was nog niet volledig naar beneden gedraaid. Gevolg: mijn lipstick is nu helemaal kaputski.


Als laatste lipproduct heb ik nog mijn favoriete glossje van het moment: de Tanya Burr "Aurora" lipgloss. Een hele mooie, medium roze kleur met zilveren shimmers. Een échte, échte aanrader.


Ook draag ik steeds iets van een parfum mee. Omdat TBS Japanese Cherry Blossom mijn go-to "Fragrance Mist" is voor de lente, heb ik hier de parfumolie van dezelfde geur.


Ook heb ik steeds een poeder mee. Je weet nooit wanneer je gezicht wat begint te glimmen (vooral bij mijn neus kan dat wel eens gebeuren), en dan is deze MAC Studio Fix poeder mijn redder in nood. Handig: er zit ook een spiegeltje in.Als laatste make-up product heb ik nog een zwart oogpotlood bij: de Maybelline Master Drama kohl liner. Als je oogmake-up wat meeh is, is een oogpotlood altijd handig om je blik iets intenser te maken.Natuurlijk heb ik ook een groter, dubbelzijdig spiegeltje bij, om mijn make-up af en toe te checken en er zeker van te zijn dat er geen 0,5 kg lipstick op mijn tanden zit. Dit is er eentje van Hema.Zo, wat nemen jullie mee op dagelijkse basis in je handtas?

Tot de volgende! xoxo
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties

  1. Leuk om te zien wat je zoal mee neemt in je tas! Ik moet mijn tas eigenlijk weer eens opruimen; er liggen nu veel oude boodschappenlijstjes in haha.

    BeantwoordenVerwijderen