First Impressions: L'Oréal Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer.

Een primer, ik had het eerlijk gezegd nog nooit gebruikt. Ik dacht nooit dat ik er 1 nodig had, maar nu mijn huid wat vetter wordt door de stijgende buitentemperatuur, besloot ik er toch eens eentje uit te proberen. Deze van L'Oréal is al een heel tijdje op de markt en ik heb er reeds goede dingen over gehoord. Vandaag doe ik een "First Impressions"!
De verpakking ziet er heel mooi uit vind ik. Het ziet er elegant uit en luxueuzer dan je van de prijs zou verwachten. Hij kost wel €16,00 , maar in vergelijking met varianten uit de parfumerie is dat een peulschil. Het product valt net iets kleiner uit dan dat ik had verwacht, maar zolang de inhoud meevalt, maakt dat niet zo veel uit!
Eerste indruk : "Hé, dit is net een soufflé!". Zo voelt hij echt aan. Ik had een heel gladde textuur verwacht, maar in eerste instantie lijkt het meer op een mousse. Hij is iets gepigmenteerder van kleur in het begin dan gedacht, maar zoals je kan zien blendt dit product heel makkelijk uit en zie je er niets meer van.


Wanneer je de foto's tussen mijn linkerhand (met primer) ziet en mijn rechterhand (zonder primer) zie je duidelijk dat mijn linkerhand er meer egaal uitziet en minder plekkerig.

links: met primer, rechts: zonder primer


Ook op mijn gezicht heb ik hem eens getest natuurlijk. Ik merkte meteen dat deze primer heel zacht aanvoelde en merkte ook direct een verschil. Je kan hem hier in werking zijn. Je foundation/ BB cream glijdt letterlijk over je gezicht, maar op een positieve manier. Het ziet er volgens mij nog natuurlijker uit en de producten lijken wel samen te smelten met je eigen huid.


In eerste instantie ben ik dus heel erg te spreken over dit product. Wanneer ik hem wat langer getest heb, kom ik zeker terug bij jullie!.

Heb jij een primer die je heel erg fijn vindt? Laat hem dan even achter in de reacties!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

4 reacties

  1. op het moment gebruik een primer van catrice en die is redelijk maar ben al een tijdje opzoek naar een vervanger ga deze eens bekijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij lijkt me erg fijn! Ik heb zelf nog helemaal geen primer, maar dit resultaat vind ik wel super! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als mijn primer op is ga ik deze eens proberen denk ik ^^

    BeantwoordenVerwijderen