Instagram Diary #2!

Mijn vorig Instagram Diary kreeg enkele leuke reacties, vandaar dat ik er vandaag weer eentje doe! Ik laat jullie zien waar ik de laatste week zoal foto's van heb genomen en welke ik op Instagram heb geplaatst. Benieuwd? Lees dan snel even verder!3 maart 2014Jammer genoeg kan er niet alleen maar geblogd worden en filmpjes gedraaid worden, studeren moet ook!

4 maart 2014Face of the day! En een felle lipstick natuurlijk, what else?


Op naar de H&M , daar kocht ik deze superleuke gilet met lederen stukjes op de schouders. Binnenkort een OOTD?

5 maart 2014Wat een "meeh" foto , maar ik draag hier mijn jeansblousje die je vorige week in een OOTD kon zien, samen met mijn favoriete sjaal van het moment van de H&M.


Tijd voor mijn avond skincare routine! Binnenkort komt er weer een overzicht van al deze producten online. Hoe graag ik ook make-up opdoe, ik vind het ook heel fijn om alles er 's avonds terug af te halen. 8 maart 2014Hier zie je mijn "recreatie" van de make-up van Emma Watson die ze droeg tijdens de Oscars van 2014. Een tutorial vind je hier.


9 maart 2014Kate Middleton inspired make-up. Binnenkort online! Deze make-up beviel me heel erg goed, en ik denk dat ik mijn ogen meer ga opmaken zoals op deze foto.Tijd om een planning op te maken voor deze week! Nu krijgen jullie eigenlijk al een sneak peek van wat er deze week allemaal online komt, maar hé, dat geeft niks.

Dit was alles voor de Instagram Diary van deze week. Wat hebben jullie zoal uitgespookt?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties