Mijn favoriete lente parfums! ❤

De lente is er en dat wil ook zeggen dat we onze parfums mogen beginnen uitzoeken! Ik toon jullie vandaag mijn favoriete fruitige, bloemige, frisse geurtjes voor deze lente.
Benieuwd? Lees dan snel even verder!Als eerste heb ik mijn oude favoriet weer eens bovengehaald: DKNY Be Delicious Green Apple. Dit is een heel bekende parfum en ook veel mensen hebben deze in hun bezit. Hij ruikt heerlijk fris en ruikt naar de lente. Ik voel me ook steeds frisser en vrolijker wanneer ik deze geur draag.Dan heb ik er eentje van The Body Shop. Hun geurtjes zijn een echte aanrader wanneer je niet te veel geld wilt uitgeven aan een parfum, maar je toch lekker wil ruiken. Deze Japanese Cherry Blossom  Fragrance Mist ruikt heerlijk naar de bloesems. Doordat hij een fragrance mist is , is hij veel lichter dan een parfum en kan je hem ook op je kledij spuiten voor een blijvende , lekker frisse geur.Als laatste heb ik deze enorm bekende Marc Jacobs Daisy. Dit is de originele versie, maar Marc Jacobs heeft ondertussen ook enkele limited editions uitgebracht. Deze is een iets zwaardere, bloemige geur en daarom draag ik hem ook niet elke dag. Dat neemt niet weg dat hij echt héérlijk ruikt en hij tot mijn favorieten behoort.Dit waren mijn favoriete parfums, heb jij nog favorieten? Laat ze dan zeker even achter in de reacties!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties

  1. Daisy van MJ is ook mijn favoriet. Jammergenoeg is mijn fles op :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn favorieten zijn La vie est Belle van Lancôme en White Musk van The Body Shop :)

    BeantwoordenVerwijderen