Favoriete Youtube kanalen van het moment!

Om de zoveel weken lijst ik eens mijn favoriete Youtubers van het moment op. Vandaag komen er beautyvloggers aan bod, maar ook mensen die niets met beauty te maken hebben. Benieuwd? Lees dan snel even verder!



Llmlrs

Ik vind haar zo leuk om naar te kijken! Ze heeft een heel aparte stijl en net dat maakt haar heel aangenaam. Ik hou van haar kledingstijl en vooral haar "Get ready with me" video's!



Niomi Smart

En straks komt haar "wederhelft" opduiken. Ze is vooral een fashionlover, en heeft sinds kort haar eigen Youtube kanaal. Ik kan niet wachten tot ze meer video's online plaatst!



Jim Chapman

De broer van de Pixiwoo zusjes én jawel, de verloofde van Tanya Burr. En daar bovenop is hij zelf ook nog eens énorm cute. Hij maakt eigenlijk meestal video's voor mannen, maar zijn vlogs bijvoorbeeld zijn heel interactief, en dat vind ik er heel leuk aan!



Lily Pebbles

Wanneer zij over een beautyproduct zegt dat het goed is, probeer ik het toch 9/10 keer uit, and man she has good taste!


Vivianne does makeup

Een boontje voor de Britse youtubers? Woopsie! Ook Anna van Viviannadoesmakeup is 1 van mijn favoriete "beautyguru's", ik hou van haar eenvoudigheid, haar make-up,...


En wie zijn jouw favoriete youtubers?
Bedankt voor het lezen en tot de volgende! xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

3 reacties

  1. Ik kende hiervan nog geen enkel kanaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahah toevallig, ik volg de blogs van Lily Melrose, Vivianna & Lily al heel lang :D hun Youtube channels kijk ik niet zo vaak.

    BeantwoordenVerwijderen