Favoriete muziek van het moment! ❤

Ik hou van muziek, maar neen, ik zing als een valse kat. De laatste tijd heb ik weer enkele nieuwe liedjes aan mijn favorieten toegevoegd en die deel ik vandaag met jullie!
Benieuwd? Lees dan snel even verder!



John Legend - All of me

Dit is zo'n emotioneel nummer, het raakt je gewoon wanneer je ernaar luistert. Ik hou van liedjes die echt een inhoud hebben, en dit liedje is daar ongetwijfeld 1 van!



A Great Big World ft. Christina Aguilera - Say Something

We gaan wat op hetzelfde elan verder. Dit is zo'n emotioneel nummer ook, maar het raakt je nog dieper dan het vorige. Het werd onlangs gezongen in The Voice van Vlaanderen, en ik was er op slag verliefd op.



Avicii- Wake Me Up

Dit liedje is dan weer iets helemaal anders, maar ik vind het ook enorm tof om naar te luisteren. Het is iets meer up tempo en je kan gewoon niet blijven stilzitten. 



Alex Goot - Lightning

Dit liedje hoor je bij veel youtubers op de achtergrond, en waarom is echt een domme vraag. Het is gewoon een heel goed nummer, en geschreven door iemand die "bekend" geworden is door Youtube!


En dit was het weer voor vandaag!

Laat jouw favoriete liedje van het moment even achter in de reacties!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

3 reacties

  1. Mijn favoriet liedje op dit moment is 'rather be' van Clean Bandit en 'wild wild love' van Pitbull vind ik ook heel leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op dit moment Tous Les Mêmes van Stromae ♥︎

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben verslaafd aan het nummer Say something!

    BeantwoordenVerwijderen