Waarom Sleek zo'n goed make-up merk is!

Sleek, het make-up merk is de laatste jaren enorm aan het groeien. Dat heeft natuurlijk een gegronde reden: de producten in hun assortiment zijn fantastisch! Waarom? Dat vertel ik jullie in dit artikel!Het meest bekende zijn waarschijnlijk hun oogschaduwpalletes. Ik heb er ondertussen 3, en ben op alledrie even verliefd. Ik vind ze heel erg goed, en elk van de palletjes is super gepigmenteerd.

Het Oh so Special pallet hebben jullie ondertussen al verschillende keren gezien. Het bevat een prachtige combinatie van matte en shimmery kleuren, van neutrale en donkere kleuren, echt een aanrader om je collectie te starten!


Hierboven zie je het Storm pallet. Deze heeft hele mooie, warme kleuren. Wat ik hier heel goed aan vind zijn de gouden kleuren en dan de rozige, paarse kleuren én de twee matte bruine kleuren. Deze zijn ideaal om als overgangskleur te gebruik in je arcadeboog!Als laatste heb ik dan nog het Vintage Romance pallet. De paarse kleuren hierin zijn echt prachtig, en ook de olijfkleur en de gouden kleur zijn heel erg mooi. Een tip: de zwarte kleurtjes in deze palletjes zijn altijd meer gepigmenteerd, soms mere dan mijn MAC Carbon oogschaduw. 

Wat je mij ook al vaak hebt zien gebruiken in mijn tutorials, is mijn Sleek Face Contour kit. Het is gewoon een prachtige bronzer/ contourkleur en de highlighter is gewoon helemaal mijn ding : niet te koel en niet te warm van ondertoon.

Ook de blushes zijn zeker een kijkje waard. Ik heb ondertussen Rose Gold en Pixie Pink in mijn collectie. Pixie Pink is een hele leuke knalroze kleur voor in de lente en zomer, Rose Gold doet me denken aan een drankje op een terras op een warme zomeravond in het centrum van Gent. 


Boven: Rose Gold
Onder: Pixie Pink


Als laatste heb ik enkele nieuwe producten die ik heel veel gebruikt heb sinds ik ze gekocht heb : de Lip Crayons. Ik heb de kleurtjes "Second Chance" en "Sweet Heat". Vooral "Second Chance" is echt prachtig: het is een perzik-nude kleur, die ideaal is voor mij. Ik sta totaal niet met echt "nude-nude" kleuren, maar dit is prima!

Heb jij nog producten van Sleek waar je erg tevreden van bent? Laat ze dan even in de reacties achter!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Waar kan je me nog vinden?
InstagramShare:

4 reacties

 1. Ik snap je volledig Fien! Sleek is inderdaad mega goed! Ik heb het sunset en au naturel palette. Au naturel is echt een heel mooi en goed basispalette. Ik heb ook het contour kit en 3 blushes. Ik ben er erg blij mee!

  xxx Femke

  sparklesofmakeup.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook echt gek op Sleek! Ik heb zelf ook Vintage Romance en Storm en ik heb Rose Gold ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de pixie pink blush ook, heel erg fijn! Daarnaast ben ik fan van het Sleek Bad Girl palette, ook echt een aanrader. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook een aantal dingen van Sleek, en die zijn inderdaad fijn!

  BeantwoordenVerwijderen