Mijn haar? Een middenscheiding! (+ fun story!)

Hi allemaal. Af en toe wat verandering kan nooit kwaad, ook niet wat je haar betreft! De laatste tijd heb ik toch enkele veranderingen aangebracht aan mijn haar, en ik dacht, laat me het daar nou even over hebben!


Zoals jullie al enige tijd kunnen zien, draag ik mijn haar steeds in een zijscheiding. Ook heb ik heel fijn haar, en ik vond dat het geheel nooit echt tot zijn recht kwam. Het leek alsof het steeds dezelfde lengte bleef en gewoon niet kon doorgroeien.

Fun fact: toen ik 15 jaar was liet ik mijn haar zo kort knippen , dat het nog ongeveer 4 centimeter lang was. Van m'n achterzijde bekeken was ik net een jongen. Ook had ik zo'n lastige pony dien het midden steeds splitste, heel mooi zo twee helften! Was ik blij dat het eindelijk begon door te groeien! ;) (nog iemand die ooit zo'n bad haircut heeft laten doen? )

Na een deftige knipbeurt bij de kapper onlangs , is mijn haar weer mooi gezond.  Je ziet het trouwens ook terug op de foto's die hier verschijnen en dat vind ik wel leuk! Om dat gevoel ook vast te houden , ging ik op zoek naar een shampoo die mijn haar meer volume zou geven en genoeg zou kunnen voeden zonder het te verzwaren.

Ken je al die reclamespotjes over verschillende soorten shampoo die de mooiste finish geven alsof je net van bij de kapper komt? Wel, mijn oog viel op het spotje over de L'Oréal Elsève Fibralogy shampoo  : een shampoo die je haar dikker zou laten worden elke keer je het wast, bij wijze van spreken natuurlijk.En waw, dat product doet nu eens wat het belooft! Mijn fijne haar lijkt veel dikker en voelt veel dikker. Wanneer ik deze shampoo gebruik , heb ik zelfs geen conditioner meer nodig, het voedt mijn haar zo enorm goed! (tip voor mensen met fijn haar dus!)
Omdat het ook bij mijn roots een stuk beter aanvoelde, probeerde ik eens een middenscheiding uit, en ik moet zeggen dat ik het veel leuker vind dan een middenscheiding. Het breng ook enkele voordelen met zich mee: ik kan nu veel meer haarstijlen uitproberen zonder het lijkt alsof er maar 5 haren op mijn hoofd staan.


Na dit nogal random haarverhaal:
Mijn vraag aan jullie: vinden jullie de middenscheiding beter en zouden jullie het een leuk idee vinden enkele zomer/lente haarstijlen te zien verschijnen op de blog? 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

3 reacties