Review: Zoeva Lip Crayons!

Woop! Nieuwe lipproducten in mijn stash, daar kan ik nooit genoeg van krijgen. Ik bestelde deze week de Zoeva Lip Crayons en na wat testen en proberen geef ik vandaag mijn review. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Ik vind zelfs de doosjes waar deze lipproducten inzitten er heel mooi uitzien. Ze doen mij op de 1 of andere manier wat aan de MAC verpakking denken.
Op de verpakking vind je de naam twee keer : een keertje aan de bovenkant, en een keer op het topje van de verpakking.En zo zien deze schatjes eruit wanneer ze uit de verpakking zijn. Heel simpel en strak. Het enige nadeel aan de verpakking is dat je de potloden niet kan opdraaien, maar ze moet scherpen.
Aan de onderkant vind je een kleurmarkering, wat ik heel erg fijn vind.


 Dit zouden dus lipsticks moeten zijn, of "lip crayons" zoals Zoeva ze noemt. Heel veel merken zijn reeds uitgekomen met gelijkaardige producten, denk maar aan Clinique, Bourjois, maar ook merken zoals Catrice (vast assortiment) en Essence (hadden ze in een LE). Deze lipproducten zijn heel creamy en brengen supermakkelijk aan. Ze zijn overwegend mat, maar hebben een klein glansje en drogen je lippen ook totaal niet uit. Ze blijven heel goed zitten, maar een boterham overleven ze jammer genoeg niet. Dat maakt ook niet heel erg uit, want wanneer ze vervagen doen ze dat heel "mooi". Bij sommige van deze producten heb je nog wat kleur aan de randen van je lippen, en dat ziet er niet zo mooi uit.


Boven: Second Chance.
Onder: Sweet Heat.


Second Chance is een hele mooie perzik-nude kleur. Ik vind dit voor mij dé perfecte nude kleur. Hij is niet te beige van ondertoon, want dan lijkt het alsof ik geen lippen meer heb. Het is dus nude met een tintje. Deze kleur gaat een beetje in de lijntjes zitten, maar van op een klein afstandje valt het niet echt op.

Sweet Heat is een iets fellere versie van Second Chance. Er is een sprankeltje koraal aan toegevoegd en hij is net iets feller. Deze trekt minder in de lijntjes en voelt net als de andere kleur heel zacht aan. 

Ik zou deze lipproducten zeker en vast aanraden. Ze zijn heel makkelijk aan te brengen en het is geen precisiewerkje. Ze hebben een mooie textuur en een gezonde glans. 

Deze kan je o.a. bestellen op themakeupspot.nl, ze kosten €6,95 per stuk!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

1 reacties