Gemma Arterton inspired make-up!

Gemma Arterton is tegenwoordig 1 van mijn favoriete actrices. Ze schitterde in films zoal "Clash of the titans", "Hansel & Gretel" (die er voor mij net iets over was ;) ) en "Prince of Persia: The Sands of Time". Daarnaast draagt ze bij premières en dergelijke ook nog eens supermooie make-uplooks, en die moest ik natuurlijk eens namaken. Benieuwd welke producten ik allemaal heb gebruikt? Lees dan snel even verder!
 Gemma's gezicht ziet er altijd flawless uit. Om dat effect te bereiken gebruikte ik mijn ouwe trouwe "Bourjois Healthy Mix" foundation. Onder mijn ogen bracht ik wat van mijn Maybelline Anti-age the eraser eye aan en op puistjes en verdere oneffenheden gebruikte ik de Catrice Camouflage Cream.


Haar oogmake-up is steeds vrij neutraal. Op de foto die ik gekozen heb koos ze voor een hele dikke lijn van bruine gel eyeliner (MAC dipdown fluidline) die ik aan de bovenkant wat vervaagd heb voor een meer smoky look. Op mijn waterlijn bracht ik MAC Teddy eyekohl aan. Bij mijn onderste wimperrand bracht ik wat "Handwritten" oogschaduw van MAC aan. Als afwerking koos ik Catrice Better Than False lashes mascara.


Ik heb heel lichtjes wat bronzer toegevoegd, maar met een grote poederkwast. Zo krijg je meer een algemene, opgewarmde huid (Sleek Face Contour Kit) . Zij houdt van een stevig aangezette peachy blush.  Ik gebruikte de Bourjois poederblush in de kleur "Rose Coup de foudre". Ook was er een kleine hoeveelheid highlighter te bespeuren, daarvoor gebruikte ik opnieuw mijn Sleek Face Contour Kit.

Op haar lippen komt opnieuw dezelfde kleur naar voor: ik gebruikte de ELF Mineral liptint in de kleur "Guava". Hiervoor had ik nog even mijn lippen omlijnd met een nude lipliner.

Haar wenkbrauwen zijn sterk aangezet, dus heb ik de mijne ook iets dikker aangezet (ik hou van iets dikkere wenkbrauwen tegenwoordig!).

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties