Personal update!

Het is weer een tijdje geleden dat ik nog een personal update heb gedaan, maar vandaag is het weer zover! Hoe gaat het met me? Zijn er dingen veranderd? Komen er dingen bij? Klik snel even verder!Je hebt het misschien al opgemerkt, maar de laatste week komen er 2 artikels per dag online. Ik ben dit gewoon even aan het uitproberen of ik dit kan volhouden en of dit haalbaar is. Het is wel enorm fijn om twee keer per dag jullie te mogen verwelkomen en meerdere keren per dag iets te kunnen delen met jullie. Vinden jullie het een verbetering?

Ook maak ik de laatste tijd meer en meer filmpjes, waaronder ook meer tutorials! Ik vind deze zo fijn om te filmen. Ze nemen wel wat meer tijd in beslag om te filmen en te bewerken dan een filmpje waarin ik gewoon een paar producten laat zien, maar ik vind het eindresultaat altijd leuk om naar te kijken.

De laatste tijd zijn er twee grote dingen in mijn leven: unief (jammer genoeg, maar het moet ook gebeuren ;) ) en bloggen/Youtube. Mijn agenda zit daar zo vol mee! Ik wil geen van beiden opgeven en ik wil van beide onderwerpen iets maken, dus ik zet me daar ook volop voor in. En natuurlijk kan ik mijn vrienden ook niet verwaarlozen!

Trouwens, over iets met vrienden doen gesproken. Ik ging laatst iets drinken en proefde een Virgin Mojito! Die was gewoon lekkerder dan mijn "echte" Mojito, zeker een aanrader!

Voor de rest gaat alles eigenlijk zijn normale gangetje. Ik probeer wel wat meer op mijn voeding te letten : minder vettige dingen,  meer groenten,... voor de zomer mag dat wel vind ik! Wat is jouw favoriete gezonde gerecht? 

Dat was het weer voor vandaag, bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

6 reacties

 1. Ik heb je blog nog niet zo lang geleden ontdekt, maar ik vind het leuk dat je 2 artikelen per dag post! Zelf is dit voor mij niet haalbaar en post ik om de dag iets :)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doen wat voor jezelf haalbaar is zonder dat je er te veel moet om stressen, het moet leuk blijven! :)

   Verwijderen
 2. Ik merk dat je blog er enorm op vooruit gegaan is! :) Zeker inhoudelijk qua schrijfstijl, maar ook de filmpjes vind ik een leuke toevoeging. Doe zeker zo verder!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik apprecieer je blog en YouTube filmpjes enorm :)
  Mijn favoriete gezonde gerecht? Sushi!

  PS: Dit weekend begint het nieuwe F1-seizoen, joepie :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mmm sushi! Jep, heb de kalender ook al bekeken, woop! :)

   Verwijderen