Another blogging tag!

Vandaag staat er weer een tag klaar! Ik vind het steeds leuker om deze in te vullen en ze doen me soms goed nadenken. Deze keer doe ik de "Another blogging tag".
Benieuwd? Lees dan snel even verder!Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat zou je willen houden?

Ik zou graag de layout wat professioneler maken en wat strakker. Daarvoor zou ik wel wat hulp moeten inroepen, aangezien ik van echt coderen toch niet zo veel kaas gegeten heb. Wat ik zou willen houden, is de afwisseling (tags, reviews, looks, outfits).

Doe je alles voor je blog alleen?

Jep, de layout die je nu ziet heb ik zelf gedaan. Ook neem ik de foto's allemaal zelf (buiten die die je dan ziet bij bijvoorbeeld wishlist blogposts), ik schrijf alles zelf. Ik vind dat ook belangrijk dat ik alles zelf doe.

Welk cijfer zou je je blog geven?

Hoh , das een moeilijke. Ik denk dat de inhoud vrij oké zit momenteel, maar aan de layout is nog flink wat werk. Ik probeer de foto's ook wat leuker te maken, daar is ook nog wat werk aan. Een 7?

Verdien je geld met bloggen?

Momenteel nog niet. Ik krijg wel af en toe eens dingen opgestuurd waar ik dan een artikel over schrijf, maar ik werd nog nooit betaald voor een blogpost. Het zou wel leuk zijn als extra zakgeld, maar het is zeker niet het hoofddoel van de blog.

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen. Of : heb je wel eens iets minder leuks meegemaakt door je blog?

Het nadeel is dat het soms als een soort verplichting voelt. Nou ja, verplichting is veel gezegd, ik haal er enorm veel voldoening uit. Ik plaats de laatste tijd 2 keer per dag een artikel online en probeer dat ook vol te houden. Het is enorm veel werk, maar ik vind het wel een toegevoegde waarde, dus dan werk ik maar wat harder door.

Hoe vaak word je blog dagelijks bekeken?

Hoh, dat verschilt heel erg. Op goede dagen kunnen dat er rond de 100 zijn (bezoekers dan). Qua pageviews zit ik momenteel tussen de 150 en 200 per dag. (bedankt allemaal!)

Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?

Een blog waar mooie foto's op staan vind ik echt een pluspunt. Ik kijk ook meestal naar de foto die bij de titel van een artikel staat, dan naar de titel zelf. Dus ja, mooie foto's.

Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?

Ik lees graag eens persoonlijke artikels en schrijf ze ook af en toe onder de vorm van een personal update. Verder vind ik het leuk om af en toe die persoonlijke toets toe te voegen aan mijn blog, zodat jullie langzaamaan ook de persoon achter de blog leren kennen.
Wat ik wel nooit online zet, is bijvoorbeeld mijn woonplaats en dergelijke, ik word liever niet onverwacht thuis opgezocht ;).

Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen volgens jou?  Wanneer zou je stoppen?

Ik ben zeker nog niet van plan om te stoppen met bloggen. Ik doe het nog steeds veel te graag en mijn interesse in beauty en fashion neemt nog steeds toe, ik heb dus nog steeds genoeg stof om te onderzoeken en over te schrijven.  Ik zou pas stoppen wanneer ik er zelf totaal geen voldoening meer uit haal of wanneer het onmogelijk is om nog te combineren met studeren/werken. Momenteel gaat die combinatie nog prima.

Zou je je blog verwijderen in ruil voor €50000?

Hoh, 50000 euro is wel veel geld. Toch zou ik er goed moeten over nadenken, aangezien deze blog nu nog echt mijn "kindje" is. Ik zou het er alleszins heel moeilijk mee hebben en er heel goed over moeten nadenken.

Welke dingen gebruik jij om te bloggen? 

Ik gebruik mijn MacBook Air om artikels op te schrijven, nog steeds windows live moviemaker (zucht) om filmpjes te bewerken, een Canon EOS 600D om foto's te nemen en te filmen en de foto's die jullie kunnen zien in mijn Instagram Diary's zijn genomen met mijn Huawei Ascend P6.


Zo, dit zijn mijn antwoorden op de vragen! Heb jij de tag ook gedaan, laat dan zeker even de link hieronder achter, ik lees graag ook jullie antwoorden!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

2 reacties

  1. Leuke tag! En voor wat het waard is: ik geef jouw blog een 9 -> je post vaak, hebt een leuke schrijfstijl en er is veel variatie. Je ziet dat je er veel werk in steekt en erin groeit ook, wat mij betreft heb je één van de meest interessante Vlaams beauty blogs :)

    BeantwoordenVerwijderen