Spam je blog!

Het is weer een heel tijdje geleden dat ik nog een artikel zoals deze gemaakt heb. Vandaag mag je er weer op los spammen! Vertel iets over je eigen blog/ website en waarom we naar jou blog moeten surfen!

Dus, heb jij een leuke blog website , laat die dan zeker even achter in de reacties, je mag er ook je social media bijvoegen. 1 berichtje per persoon is genoeg ;)

Zo ontdek ook ik weer enkele leuke, nieuwe blogs om te lezen!

Tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

6 reacties

 1. Leuk dat we mogen spammen! Op mijn persoonlijke blog vind je om de dag een artikel over beauty, lifestyle, fashion, ... Ik zou het leuk vinden als je kijkje kwam nemen op mijn blog: http://ellenismyname.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat we weer mogen spannen.
  Mijn blog is http://www.salonmoniq.nl en gaat over beauty en fashion met een vleugje lifestyle.

  Neem eens een kijkje:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. http://www.diolifestyle.nl is een persoonlijke fashion en lifestyle blog waar ik dagelijks met veel plezier een nieuw artikel publiceer! Neem snel een kijkje, vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yo! Ik blog op http://aphelium.org/ over mijn persoonlijke transformatie. Naast dat post ik ook een boel andere dingetjes die mij boeien, zoals handgemaakte cosmetica en graphic design.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk!

  Mijn blog is www.beauty-treasures.be en gaat over alles wat te maken heeft met beauty, make up en verzorging. Ik probeer dagelijks een nieuw artikel online te zetten. En wat mag je verwachten? Reviews, looks, tutorials, achter de schermen artikels en zoveel meer!

  Ik zou het alvast erg fijn vinden mocht je een keertje langs komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn blog gaat over make up nagellak en verzorging. Ik heb bijna de 100 blogvolgers gehaald en dan komt er ook een winactie! Ik blog dagelijks op http://nails-from-renee.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen