Kate Winslet inspired make-up!

Kate Winslet, vanaf het moment dat ik de eerste keer "Titanic" zag, was ik al grote fan (en dat is al een tijdje geleden). Ondertussen zijn we heel wat jaren verder, (en jammer genoeg ook enkele botox sessies van haar kant). Ik was wat aan het rondsnuffelen op zoek naar een make-up look wat afweek van haar standaard, héél neutrale look. Benieuwd? Lees dan snel even verder!Aah, de ooglook was zo mooi! 

❤ Als eerste bracht ik natuurlijk mijn Essence oogschaduwbasis aan. Alle oogschaduws gebruikt in deze look komen uit het Sleek "Oh so special" pallet. 

❤ Ik bracht eerste een lichtbeige kleur (mat) aan op het bewegend ooglid, tot op mijn wenkbrauwbot. Dan nam ik een peachy-roze kleur (mat) en bracht dat lichtjes aan in mijn arcadeboog. Dit geeft niet veel kleur, maar zorgt wel voor een warmere look achteraf.

❤ Daarna nam ik een donkere bronskleurige oogschaduw met shimmers en bracht deze kleur aan in de buitenste ooghoek en lichtjes in mijn crease. Hetzelfde deed ik met een matte, donkerbruine kleur.

 Als laatste zette ik een fijn lijntje met een zwarte, matte oogschaduw en een fijne wing. Onder de onderste wimperrand gebruikte ik dezelfde bronskleur en zette deze heel lichtjes aan om de look in balans te houden.

❤ Haar wenkbrauwen waren iets meer aangezet dan anders, dus heb ik de mijne iets dikker gemaakt en met een donkerdere, bruine oogschaduw ingevuld.
Gezicht

❤ Kate gebruikte een matte peachy kleur , maar deze was vrij fel aangezet. Daarom heb ik eerst mijn Bourjois cream blush in de kleur "Rose Tender" aangebracht. Daarover kwam nog een fijn laagje van de Catrice Defining Blush in de kleur "Rose Royce". Omdat je de poederblush over de cream doet, blijft de blushkleur een hele dag zitten!

 Ik heb heel lichtjes wat bronzer toegevoegd. Meer om mijn huid wat op te warmen dan om echt te contouren. Ik gebruikte de Rimmel Bronzer in de kleur "Sun Bronze". Ook bracht ik een hééél klein beetje highlighter aan uit mijn Sleek face contour kit.


Lippen.

Kate is gekend voor haar peachy, koraalkleurige lipsticks. Ik draag een mengeling van Essence longlasting lipstick "Love me" en Rimmel Colour Rush lipstick in de kleur "On Fire".

Zo, dit was het weer voor vandaag!
Bedankt voor het kijken en tot de volgende! xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties