Spring beauty wish list!

Jep, het is wishlist dag vandaag! Ideaal om enkele wishlists op te stellen net voor het nieuwe seizoen begint. Naast de fashion items die je deze morgen kon lezen, zijn er natuurlijk ook enkele beauty-producten die ik heel graag zou uitproberen. Benieuwd? Lees dan snel even verder!Mijn benen bruinen echt totaal niet, very cute! Lancaster is hét merk als het aankomt op zonnebescherming, verzorging, zelfbruiner, noem maar op! Ik had al enkele goede dingen gehoord over hun zelfbruiner producten, maar nog nooit iets uitgeprobeerd. Mijn oog viel op deze zelfbruinende lotion. Heb jij hier al ervaring mee? Laat het dan zeker achter in de reacties!
De laatste heb heb ik al enorm veel gehoord van de NYX butter glosses. Nu kan je deze jammer genoeg nergens in België verkrijgen, maar Douglas heeft ze wel in voorraad in hun online webshop én ze verzenden naar België! Deze kleur in "Peaches and Cream" lijkt mij een heel tof kleurtje voor deze lente!


Hallotjes dewy skin! In de zomer mag de huid er net wat "lichter" uitzien. Met lichter bedoel ik dan iets minder heftige gezichtsmakeup. Cream blushes zijn daar idéaal voor. Deze NYX Cream blush in de kleur "Natural" wil ik dan ook heel graag eens uitproberen!


Halleluja voor de mint kleurige nagellakjes! Ja, ook ik ben er helemaal voor gevallen en laat Essie nu deze prachtige "Fashion Playground" (leuke naam trouwens!) in hun lentecollectie hebben. *sorry portemonnee,...*


Hi handsome! Geef toe, dit is toch 1 van de mooiste palletes (Sigma Born to Be pallet "Smoke Screen") die je ooit gezien hebt? Ik wil deze zo graag uitproberen! Ik moet er gewoon aan toegeven denk ik, anders staat dit schatje tot mijn 60 jaar op mijn wishlist,...

Heb jij nog suggesties? Laat ze dan zeker achter in de reacties!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

4 reacties

 1. Wauw ben helemaal verliefd op die Essie lakje !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een paar jaar geleden had ik zo'n bruinen zonder zon bodylotion van Kruidvat eigen merk die erg goed werkte. Vorig jaar kocht ik een zelfbruinende spray bij Yves Rocher. Die werkte ook goed, maar stonk te fel naar zelfbruiner. Misschien dat ik die van Kruidvat nog eens opnieuw koop dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb eindelijk mijn eerste Benefit Cosmetics producten gekocht op hun website, ben heel benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat lakje van Essie is echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen