Dislikes van het moment!

Maandelijks plaats ik een filmpje online waarin ik jullie vertel wat mijn favoriete beauty - en fashionfavorieten van de maand waren. Jammer genoeg is het niet bij elk product rozengeur en maneschijn, en dus zijn er ook enkele dislikes van de maand. Het leek me interessant om ook deze met jullie te delen , dus hier zijn ze dan!
Als eerste heb ik deze Bourjois Rouge Velvet in de kleur "Framboujoise". Ik ben normaal heel grote fan van de lipproducten van Bourjois, maar dit was toch wel een tegenvaller. Ik had zo gehoopt dat deze roodroze kleur in 1 laagje helemaal dekkend zou zijn, maar dat viel wat tegen. Ook brengt hij niet helemaal egaal aan en is het daarom moeilijk om de hoeveelheid product te doseren. Jammer!

Nog een dislike: deze topcoat van L'Oréal in de kleur "Jackie Tweed". Dit is een doorzichtige nagellak met verschillende gekleurde staafjes erin. Dit leek me heel leuk om een accent nail mee te doen. Maar,... er komen welgeteld 7 staafjes af per keer dat je met de lak over je nagel gaat. Nadeel: hoe meer staafjes je wilt, hoe dikker de lak wordt. Je ziet er dus amper iets van op je nagel en dat vind ik oprecht spijtig, want het idee was heel leuk.


Als laatste: deze Gosh forever eyeshadow in de kleur "Plum". Dit is terug zo'n cream oogschaduw in potloodvorm. Het is een prachtige plummy kleur met zilveren glitter erin, ideaal voor een avondje uit. Ik heb hem eerst getest zonder primer eronder, omdat de omschrijving me deed vermoeden dat deze het prima zou uitzingen zonder primer. Not! Hij zat al in de lijntjes van mijn crease na 30 minuten. Wanneer je een oogschaduwbasis gebruikt en een oogschaduw erover, blijft hij langer zitten. Jammer genoeg kan dit product me niet hélemaal overtuigen.Zo, dit waren de dislikes van de afgelopen tijd!
Bedankt voor het kijken en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

3 reacties

  1. Ik vind het altijd jammer dat sommige producten niet goed zijn, maar dit soort artikels zijn wel handig om ons ervoor te behoeden dezelfde teleurstelling te moeten mee maken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat deze producten je niet bevallen, maat zo weet ik wat ik niet moet kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan me ook echt storen aan van die oogschaduwpotloden die snel creasen. Daarom ben ik dol op die van Essence, die blijven ook zonder primer de hele dag zitten :D

    BeantwoordenVerwijderen