Trend gespot: Oranje lipstick + winged eyeliner!

Onlangs zag ik een filmpje van Pixiwoo, waarin deze trend ook werd besproken. Het sprak me zo erg aan dat ik het ook eens moest uitproberen, dus dit is mijn oranje lipstick + winged liner look.
Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Als basis gebruikte ik de Etude House Precious Mineral Bright Fit BB cream
Concealers: Catrice Camouflage Cream & Maybelline Anti-age the eraser eye.Ik hield de rest van mijn gezichtsmake-up vrij simpel: wat van mijn Bourjois cream blush in de kleur "Rose Tender" en een snuifje van mijn Rimmel Natural Bronzer in de kleur "Sun Bronze".

Jep, mijn wenkbrauwen zijn wat heftiger aangezet. Ik vond het wel passen bij deze look en ik vind dat mijn gezicht er beter door uitkomt! Ik gebruikte de donkerbruine, matte kleur uit mijn Sleek "Oh so special" pallet met een kwakje Essence transparante wenkbrauwgel erbovenop.Voor mijn winged liner gebruikte ik een matte , zwarte oogschaduw. Zo verkrijg je dat winged liner- effect, maar toont het toch een stuk zachter en subtieler. 

En dan: het pronkstuk van deze look dames en heren, appelen en peren,... de Catrice Ultimate Colour lipstick in de kleur "Sweet Coraline". Hoe mooi is deze felle oranje lipstick?!


Wow Fien, da's een rare snoet!

Wat vinden jullie van deze trend? I like!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties