Face of the day: Warm sunset.

Vandaag heb ik weer eens een Face Of The Day voor jullie, al draait het vandaag vooral rond de oogmake-up. Ik kreeg bij de ruilactie (klik hier voor de video) een superleuk palletje van Ayla: het ELF warm edition "oogschaduwboek". Hierin zitten supermooie, neutrale kleurtjes, maar ook enkele oogschaduws die er echt uitknallen. Benieuwd? Klik dan snel even verder!
 Oogmake-up.

Als eerste heb de koper kleur over mijn gehele ooglid aangebracht. Dit is echt een héél mooie kleur met subtiele shimmers.
Dan bracht ik de paarsige kleur aan in de arcadeboog en heb ik dat goed uitgeblend.
Als laatste bracht ik een tikje van de donkerbruine kleur aan in de buitenste ooghoek en plaatste ik een shimmery beige kleur in de binnenste ooghoek. Het wenkbrauwbot is voorzien van een heel subtiele lichtbeige kleur.Op de rest van mijn gezicht:
  • Bourjois Healthy Mix Foundation in kleur 52, Maybelline Ant-age the eraser eye en Catrice Camouflage concealer
  • Sleek Rose Gold blush
  • Rimmel Colour Rush lipstick in Give me a cuddle
  • Rimmel Natural Bronzer in Sun Bronze (22)
  • Catrice Better Than False Lashes Volume mascara
  • MAC Omega oogschaduw als wenkbrauwkleur + Essence wenkbrauwgelEt voilà. Deze look vind ik echt énorm mooi en zou heel goed passen wanneer je een avondje weggaat in de zomer, lekker op het terras iets drinken.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

6 reacties