Skincare loves van het moment!

Normaal ben ik van de eenvoudige skincare routine, enkele producten, niet te veel poespas. Nu wilt het toch wel lukken dat ik de laatste tijd enkele producten heb toegevoegd aan mijn skincare routine die ik toch wel even met jullie wil delen. Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Mijn meest fa-vo-riete moisturizer ooit: de La Roche Posay "Nutritic Intense in-depth nutri-reconstituting cream". Deze crème werd me aangeraden in de iU winkel: ik vroeg de dame die er werkte naar een dagcrème voor mensen met een droge en gevoelige huid, en zij heeft er zeker en vast verstand van!


Dit is een product dat ik nu gewoon aan het opgebruiken ben: TBS Aloe Eye Defence oogcrème voor een gevoelige huid. Het is een oké oogcrème, maar het geeft zeker geen wow-effect. Hij is voor een gevoelige huid, maar zelfs voor mij is hij iets té mild.


Dit heb ik toch ook maar eens in huis gehaald en daar ben ik héél blij om: pure tea tree oil. Wanneer ik een random puistje zie opduiken, smeer ik er een ienieminie beetje van deze olie op en de volgende dag is het puistje veel kleiner en meer uitgedroogd. Must have!


Dit product kan ik ondertussen niet meer missen in mijn skincare routine: het Bioderma Micellair water voor een gevoelige huid. Deze verwijdert moeiteloos oogmake-up. Ook gebruik ik hem als een soort tonic na het cleansen om de laatste restjes van mijn gezicht te halen , zo ben ik er écht zeker van dat alle make-up verwijderd is.


Ik geloofde nooit echt in het fenomeen "face wash", tot ik deze van TBS probeerde. Deze gebruik ik na mijn cleanser van La Roche Posay (foto onder) en ik voel dat het mijn huid nog net die iets intensere cleanse geeft en daar hou ik echt van. Wanneer je dit product gebruikt, heb je echt het gevoel dat het werkt!


Nog zo'n product dat ik niet meer zou kunnen missen: de La Roche Posay reinigingsmelk, terug voor een droge huid. Deze voelt zo lekker aan op de huid, hmm!


Al deze producten gebruik ik in mijn avond skincare routine. 's Morgens doe ik enkel een milde cleanse met of alleen wat Bioderma (aangezien ik 's avonds al "triple cleanse") of gebruik ik de face wash of de reinigingsmelk van LRP, het hangt er wat vanaf. Meestal gebruik ik dus 's morgens enkel de Bioderma.

Indien je graag een updated avond skincare routine zou willen zien in een video, laat het dan zeker even achter in de reacties!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

3 reacties

 1. Erg leuk Fien! Ik ga binnenkort de reinigingsproducten van TBS halen, ook met tea tree. Ben eens benieuwd! Misschien neem ik de olie ook wel mee, want ik heb soms ook last van irritante puistjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die reiniger van TBS echt raar en niets doen. Het is een plakkerige gel-crème die moeilijk afwast.. niet als eerste reiniger of als tweede.. gewoon opgebruiken in de douche dacht ik maar het droogt mijn huid uit. Nee dank u :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het hangt inderdaad een beetje van persoon tot persoon af. Bij mij droogt hij mijn huid dan weer niet uit, het afwassen is inderdaad wel een klusje, maar verder heb ik er geen issues mee :)

   Verwijderen