Review: L'Oréal Les Blancs.

Er is al zoveel geschreven over deze lakjes, en ik vroeg me af of ik er nog iets aan kon toevoegen. Hoh, dat weet ik eigenlijk niet. Wat ik wel weet, is dat ik zeer aangenaam verrast was door deze lakjes en er wel moét over schrijven. Benieuwd wat ik nog allemaal vertel over deze lakjes? Lees dan zeker even verder!Deze lakjes zijn allemaal hele mooie lichte kleurtjes. Ik zou ze niet direct pastel noemen, maar gewoon heel licht van kleur. Ze hebben allemaal een witte basis met een ander, licht kleurtje in gemengd.

Onverwacht maar waar, deze lakjes dekken heel erg goed met 2 laagjes. Eindelijk lichte lakjes waar je geen 37 laagjes moet van aanbrengen en die uiteindelijk niet drogen.

Ook het kwastje is heel aangenaam: niet te dik, niet te dun, net goed! Wat ik ook heel aangenaam vind, is dat de lakjes heel snel drogen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat na 30 minuten je de koelkast opentrekt, op zoek naar iets lekkers, en daarbij de helft van je nagellak ruïneert. Top!

Elk van deze lakjes heeft een enorme mooie glans, zonder shimmers of iets dergelijks. Helemaal mijn ding!


Swatches : 

852- Pistachio Drage 
Dit is een heel mooi, lichtgroen kleurtje en waarschijnlijk mijn favoriet van de drie. 850 - Lemon Meringue
Dit is een hele lichtgele kleur. Deze zou supermooi staan wanneer je iets meer een kleurtje hebt in de lente en de zomer.
859 - Gourmandise
Ook supermooi (ik kan blijkbaar niet goed kiezen welk lakje ik nu het mooiste vind) is deze lichte lila kleur. 


Wanneer je dus op zoek bent naar hele mooie, lichte lakjes die toch heel goed dekken, dan zijn deze zeker iets voor jou!
Ze zijn zowel verkrijgbaar bij Di als bij Kruidvat voor de prijs van €5,99 per stuk!

Welke kleur is jouw favoriet?

P.S. Sorry voor de verschillende formaten van de foto's, nagellakswatches komen niet altijd uit zoals je wil ;)

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

5 reacties