De lentekriebel TAG!

Oeh, ik voel het kriebelen de laatste tijd: de lente is er! Ik kwam deze leuke tag reeds op enkele andere blogs tegen en vandaag doe ik hem. Benieuwd aan wat ik denk bij het woord "lente", wat mijn favoriete lente nagellakkleur is,...? Lees dan snel even verder!Wat is de eerste gedachte die bij je opkomt bij het woord "lente"?

Zon, een fijn lentebriesje. Bloemenpatronen op kledij, leuke nailart,...

Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?

De lente zou ruiken naar de bloesems aan de bomen, mierzoet en tegelijk een frisse bloemengeur.

Wat is je favoriete lentebloem?Ik denk de krokusjes. Je ziet ze overal groeien. In Gent bijvoorbeeld, groeien er overal langs de kant van de weg en dat maakt het heel aangenaam om door deze (sowieso al) prachtige stad te lopen.

Welke lentetrend spreekt jou het meeste aan deze zomer?


Ik zal dan maar op make-up gebied zeggen: bronskleurige oogschaduw en glossy lips. En als het mag: doe er nog maar een winged liner bovenop!
Op fashion gebied is de bloemenprint ook weer helemaal in en daar rouw ik zeker en vast niet om! Ook een licht jeansblousje kan ik wel pruimen.


Wat is je favoriete lenteparfum (geurkaars,...)

Ik heb er eigenlijk 2 op dit moment: Marc Jacbos Daisy (the original) en TBS Japanese Cherry Blossom Fragrance mist. De eerste omdat hij al heel bloemig is van zichzelf en de tweede omdat hij superfris ruikt en ideaal is om je in onder te dompelen op een zonnige lentedag.

Houd jij van de lente schoonmaak?

O ja, alles staat dan weer netjes op zijn plaats. Het hele huis ruikt fris. Heerlijk!

Wat is je favoriete lente-accessoire?

Mijn zonnebril (een fake Rayban pilotenbril) en mijn pumps wanneer het ietsje meer mag zijn.

Heb jij nog leuke plannen tijdens de tulpvakantie of andere vrij dagen?

Hier hebben we net de krokusvakantie achter de rug, waar de universiteit jammer genoeg niet aan meedoet. De volgende vakantie is direct de paasvakantie, maar die dient als blok"vakantie", dus echt leuke plannen zitten er niet direct aan te komen.

Omschrijf je favoriete lente-outfit:

Mijn bloemetjesblouse van de H&M (die kon je zien in mijn laatste tutorial), mijn fleurige sjaal van H&M , met een paar boyfriend jeans. Yeah!

Zo, dit was de tag. Wil je hem overnemen? Doe gerust!

xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties