Favoriete foundations/ BB creams voor de lente/zomer!

Dit weekend wordt het weer goed weer, jeej! Om nog eens in de mood te komen toon ik jullie vandaag mijn favoriete foundations/ BB creams voor in de zomer en de lente. "Dewy" skin, here I come!De eerste favoriet is al heel vaak voorbijgekomen als goede allrounder : de Bourjois Healthy Mix Foundation. Toch gebruik ik af en toe nog een iets dekkende , mattere foundation in de winter (denk dan bv. aan de Rimmel Stay Matte foundation). Nu gebruik ik al enige tijd terug mijn Bourjois Healthy Mix Foundation en ik wordt er elke keer weer verliefd op: lekker dewy, maar toch een goede dekking (medium zou ik zeggen, maar je kan het opbouwen). In de zomer heb ik echter wel een poedertje nodig om alles op z'n plaats te houden. In de lente/ zomer draag ik nr 52-53.Ook de L'Oréal Nude Magique is een toppertje voor in de lente en zomer. Hij heeft een hele waterige substantie, waardoor hij heel licht aanvoelt, en dat is heel prettig in de warmere maanden. Een klein hoeveelheid is meer dan genoeg voor je hele gezicht en je kan hem lekker met je vingers op je gezicht  kliederen (een kwast werkt namelijk niet zo goed). In de zomer draag ik nr. 110.


Als laatste, deze BB cream, een echte ontdekking, maar ik zal hem enkel kunnen gebruiken wanneer ik nog niet té bruin ben van de zon: de Etude House Precious Mineral Bright Fit BB Cream. Hij voelt terug heel zacht en licht aan op de huid en deze geeft ook een hele natuurlijke finish aan de huid. Ik zal wel een tintje naar omhoog moeten gaan, want deze kleur (Light Beige) zal voor mij net iets te licht worden. Nog een pluspunt: deze heeft een SPF van 30, dus ben je ook nog eens goed beschermd tegen de zon, yes!


En wat is jouw favoriete foundation/ BB cream voor de komende, warme maanden?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?


Share:

1 reacties

  1. Ik gebruik eigenlijk amper nog foundation omdat ik meer hou van de natuurlijke look die je met BB crème bekomt. Mijn favorieten: die van Garnier en L'Oréal

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen