Beauty wishlist!

Om de zoveel weken maak ik eens een beauty wishlist, zo ook vandaag! Vandaag toon ik jullie enkele producten die jammer genoeg niet gemakkelijk bij ons verkrijgbaar zijn, maar waarover we toch eens mogen dromen en op onze wishlist plaatsen. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
De volgende producten zijn reeds beschikbaar via boots.co.uk. Enig nadeel: de verzendkosten zijn heel erg hoog. Jammer genoeg kan je deze producten dus moeilijk vinden in fysieke winkels bij ons.

Revlon Parfumerie Scented Nail Enamel

Dit zijn nagellakjes van Revlon met de meest schattige verpakking ooit: ze zien eruit als kleine parfumflesjes en zouden ook nog eens een aparte geur moeten hebben. Ik weet niet wat er van die geur aan is, maar ze lijken me alleszins supermooi om op de kast van je make-up stash te plaatsen.


Soap & Glory

Dit merk is een echte hype bij de Britse Youtubers en bloggers de laatste tijd. Jammer genoeg is het voor ons heel moeilijk om eraan te geraken. De volgende producten zouden voor mij zeker en vast naar België mogen worden verzonden!

Sugar Crush Body scrub.

Deze scrub ziet er misschien niet zo appetijtelijk uit , maar hij zou het naar het schijnt wel moeten zijn!Sexy Mother Pucker Gloss Stick

Ik ben sowieso al weg van dit soort lipproducten, ze zijn handig om mee te nemen en makkelijk in gebruik. Deze zouden een goede pigmentatie moeten hebben en aangenaam aanvoelen op de lippen.


Barry M Silk Collection Nail Paint

De producten van Barry M zijn ondertussen al verkrijgbaar in enkele webshops, maar in fysieke winkels zijn ze zo goed als niet te vinden. Deze nieuwe nagellakjes zien er superleuk uit en zou ik heel graag eens uitproberen.

Bourjois Bronzing Primer

Cream bronzers van Bourjois zijn wel beschikbaar in ons landje, maar ik heb gehoord dat deze versie net iets beter zou zijn. Ik heb de versie die we hier hebben ook al eens geswatcht, en ik vond de kleuren allemaal heel licht en "vloeibaarder" dan ik had gedacht. Misschien zijn deze beter?


Welke producten staan momenteel op jouw wishlist?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Instagram


Share:

1 reacties