New in: TheMakupSpot.nl!

Ik kon me weer eens niet inhouden bij het zien van al dat moois en plaatste stiekem een bestelling op themakeupspot.nl . Dit is een superleuke webshop waarop ze merken verkopen als Zoeva, Sleek, Revlon, Deborah Lippman,... Benieuwd wat ik deze keer in huis heb gehaald? Lees dan snel even verder!


Als eerste kocht ik deze kwast van Zoeva: de Luxe sheer cheek, nummertje 137. Ik wou een kwast die ik zowel kon gebruiken om goed mee te shapen, want dat mistte ik wel nog, en waar ik ook mooi blush mee kan aanbrengen. Deze is heerlijk zacht en ik kijk er enorm naar uit om hem te gebruiken!
Je weet hoe dol ik ben op mijn Sleek "Oh so special" pallet. Ik hield het niet meer en heb twee nieuwe pallets van Sleek besteld: de Storm versie en de Vintage Romance versie. "Storm" heeft meer neutrale kleurtjes, "Vintage Romance" is iets heftiger.Boven: Storm , onder : Vintage RomanceNog van Zoeva kocht ik 2 van deze lip crayons. Eentje in de kleur "Sweat Heat" en eentje in de kleur "Second Chance"!


Als laatste kocht ik deze supermooie blush van Make-up studio in de kleur "Silk Rose". Hoe cute is dit kleurtje?


Binnenkort mag je van alles reviews verwachten, en natuurlijk enkele leuke ooglooks met mijn nieuwe Sleek pallettes *hobbelt ondertussen heen en weer van blijdschap*!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

5 reacties

 1. Gave spulletjes heb je gekocht! Ik heb zelf het Storm en het Vintage Romance palette ook en ben er erg tevreden over, dus ik denk dat je veel plezier van je aankoopjes gaat hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie producten Fien! Ik heb laatst ook producten van sleek besteld. Heel erg tevreden. Ook Zoeva is erg goed. Veel plezier met je spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen! Ik heb het Vintage romance palette ook besteld deze week (maar dan bij Enchantra) en vind hem super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke aankopen. Ik kijk al naar de reviews :)

  BeantwoordenVerwijderen