Blush it up: mijn favoriete lente/ zomerblushes!

Jaaaaa! Haal die peachy en felroze blushes maar boven! Vandaag toon ik jullie mijn favoriete (hmm, het zijn er precies redelijk wat) blushes voor aankomend seizoen, van budget tot iets prijziger. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

Als eerste hebben we natuurlijk Sleek "Rose Gold". Ik heb deze blush nog niet lang in mijn stash, maar hij beval me heel erg goed. Het is dé perfecte koraal-roze blush met gouden shimmers erin ; heel erg mooi wanneer het zonlicht erop valt!

Dan hebben we deze supermooie Catrice Defining blush in de kleur "Think Pink". Dit is een iets feller roze kleur en heel mooi gepigenteerd. Deze blush is heel mooi in combinatie met gewoon wat mascara, een peachy lipstick en dan een flinke dosis van deze blush. Divine

Deze blush sluit het eerste rijtje : Bourjois blush in de kleur "Rose coup de foudre". Dit is een hele felle oranje, peachy kleur die je heel mooi kan opbouwen op gebied van pigmentatie. Hij bevat hele mooie shimmers, maar zeker niets té opvallend. (een tussendoortje: deze blush ruikt naar de oude eau de cologne van mijn grootmoeder, *gniffel*)


De MAC creamblush in de kleur "Something Special" blijft een favoriet van mij. Een creamblush ziet  er ten eerste natuurlijker uit en geeft je een meer dewy finish. Ook is het leuk om er een andere blush uit dezelfde kleurenfamilie overheen aan te brengen (een poederblush dan), zo krijg je een intensere kleurpigmentatie en blijft je blush de hele dag zitten!

Een blush die ik de laatste tijd waarschijnlijk al te veel vernoemd heb, maar toch een toppertje blijft: de Essence Silky Touch blush in de kleur "Life's a cherry" : de perfecte felle, koraalkleurige blush met zilveren shimmers!

De laatste blush is echt een fel dametje : de Sleek blush in de kleur "Pixie Pink". Dit is zeker niet iedereen z'n smaak, maar met een subtiele make-up op de rest van je gezicht knalt deze echt supermooi! Daarbij is hij ook nog eens volledig mat.


 Van links naar rechts: Sleek "Rose Gold", Catrice "Thin Pink", Bourjois "Rose coup de foudre", 
Essence "Life's a cherry", Sleek "Pixie Pink" en MAC "Something Special"!
Boven met flits, onder zonder flits.Voor ieder wat wils dus! Wat is jouw favoriete blush? 

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Instagram

Share:

4 reacties

 1. Ik merk dat nu het voorjaar voor de deur staat dat ik sneller voor perzik tinten ga. Ook Rose gold valt zeker onder mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pixie Pink draag ik ook heel erg graag in de zomer! :D Maar mijn favoriet is toch zeker MAC Gingerly, die staat heel mooi op een gebruinde huid, net als NARS Orgasm.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great post.
  I love blush, it always gives you an extra glow!

  xoxo
  Kelly

  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave blushes zeg! Rose Gold heb ik ook en gebruik ik ook heel graag :) Verder is de Blush Me Box Pink van MeMeMe ook echt een favoriet bij mij; die geeft zo'n lief roze kleurtje af :)

  BeantwoordenVerwijderen