Review: Make-up Studio Blusher Lumière "Silk Rose"

Wat een hype de laatste tijd rond het make-up merk "Make-up Studio". Ik dacht, daar moet wat van aan zijn. Gevolg: deze prachtige blush belandde in mijn winkelmandje en vervolgens op mijn deurmat. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!
VerpakkingIk vind de verpakking er heel mooi uitzien, het doosje alleen al! Je ziet dat alles net iets professioneler afgewerkt is en dat er over de verpakking ook wat meer nagedacht is.

Op de achterkant vind je de naam terug, samen met de hoeveelheid gram die in dit compact zit, namelijk 1,8 gram.

De verpakking zelf is mooi glanzend zwart.Werking

"Silk Rose" is een heel mooi lichte, maar warme roze kleur. Mijn favoriet. Ik vind deze kleurtjes beter bij me staan dan hele koele roze kleuren. Zeker voor de zomer, voegt deze blush een sprankeltje warmte toe aan je gezicht.

Deze blush bevat hele mooie zilveren shimmers. Normaal ben ik daar zo niet voor, maar in deze blush zijn ze heel subtiel en geven ze je gewoon een mooie glow in plaats van een discobal gezicht.

De blush is heel mooi gepigmenteerd en brengt heel makkelijk aan. Eén klein tikje in het product met je kwast en "Holy moly", je kwast zit helemaal onder, voorzichtig zijn dus!

Hij doet het voornamelijk wanneer je wat gecontourd hebt, het vult elkaar op de 1 of andere manier heel mooi aan. Nog een nude, perzik lipkleurtje erbij en klaar is Kees!
Boven: de swatch uitgeblend.
Onder: gewone swatch.


Wanneer je het licht in komt, lijkt het wel alsof je straalt van binnenuit. Deze behoort nu al zeker tot mijn favoriete blushes. Wat nog een pluspunt is aan deze blush, is dat je hem heel makkelijk kan combineren, hij gaat met bijna alles. Je moet dus alleen een beetje oppassen dat je niet té veel product in 1 keer neemt! 

Wat het enige nadeel zou kunnen zijn van deze blush is de prijs. Maar eerlijk gezegd, wanneer een blush zo mooi blijkt te zijn, en zo gepigmenteerd, kan ik het ook voor die prijs niet laten. *Woops*!

Deze blush is verkrijgbaar bij themakeupspot.nl , voor de prijs van €16,90.

Bedankt voor het lezen!
xx Fien

Disclaimer: Dit is geen gesponsorde post, ik heb alles zelf aangekocht.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?
Instagram
Share:

3 reacties