Nails Of The Day: Lemon Meringue!

Woop! Het is weer tijd voor een NOTD! Deze schreeuwt gewoon "lente" en daarbij zijn de nagels ook nog eens voorzien van een superschattig detail.
Benieuwd? Klik dan snel even verder!Ik ben de laatste tijd volop aan het experimenteren wat nailart betreft. Jammer genoeg ben ik er niet zo'n kei in , dus deze leuke rhinestones van Claire's zijn een echte hulp! Ze komen in een rond doosje met veel verschillende figuurtjes (ik koos de roze versie). Omdat ik niet rhinestone overload wou, maar het ook jammer vond om het maar op 1 nagel te doen, besloot ik op elke nagel op de hoek een rhinesone te plaatsen.

Pretty!Ik ben niet de strakste wanneer het aankomt op nagels lakken, but I try my very best! ;)
Excuseer mijn überdroge handen trouwens, ik werk eraan!


Dit is de basiskleur die ik gebruikt heb. Dit lakje kreeg de leuke naam "Lemon Meringue" en komt uit de "Les Blancs" collectie van L'Oréal. Het is een wat lichtgeel, groenig kleurtje én ideaaaaal voor deze lente!Ik ben altijd een grote fan geweest van deze  L'Oréal Color Riche le Vernis lakjes, en dit schatje is geen uitzondering. Ondanks het feit dat het een heel lichte kleur is, dekt hij toch perfect in 2 laagjes!

En wat is jouw favoriete kleur dit voorjaar?

xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

6 reacties

 1. Ziet er goed uit Fien. Ik vind het echt knap dat je elke dag probeert om 2 artikelen online te zetten. Echt tof voor de lezers!

  Liefs nailsbyfml

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan! :)
  Ik heb niet echt een favoriete kleur voor de lente, als nagellak-junkie draag ik bijna alle kleuren ongeacht het seizoen ;)

  En een tip voor droge handen & nagels: L'Occitane handcreme vind ik heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen