2 X simpele zomer splatter nailart!

Ik ben nu niet direct een kei in nailart, maar wat experimenteren heeft nog nooit iemand pijn gedaan. Vandaag laat ik jullie 2 supermakkelijke nailarts zien, die je zelfs kan doen wanneer je er 0,0 verstand van hebt. Let's go!


Niet Pinterest fancy hier, maar splatter fancy!

Bij de ene nagel heb ik random kleurtjes genomen en polka dots gedaan. Je kan dit zowel doen met een tandenstokertje als met een dotting tool. Een tandenstokertje maak je eerst wat bot zodat je een gladder oppervlak krijgt, een dotting tool is ready to use. Ik heb een dotting tool van Essence, heel goedkoop en werkt prima!Bij de tweede nailart was het de bedoeling om een bloem te vormen. Nou het is kriebel krabbel geworden. Noem het "summer splatter", voilà, klinkt kunstig, niet?! Hiervoor nam ik een klein nailart kwastje van Bourjois, maar je kan hetzelfde doen met een oud eyelinerkwastje.Ook al is het maar wat kriskras gekrabbel, ik vind dat het er vrij leuk uitziet. Moest je al je nagels in hetzelfde splatter patroon doen, zou het er nog mooi homogeen uitzien!

Wat is jouw favoriete zomer nailart?

Share:

2 reacties