Mini shoplog: The Body Shop!

Gisteren was ik in TBS en natuurlijk stonden er weer enkele producten afgeprijsd waarvan ik dacht: "Die kan ik niet laten liggen!". Omdat het niet zo heel veel is, stop ik het vandaag in dit artikel! Benieuwd? Lees dan snel even verder!

shoplog the body shop

Ik ben echt helemaal weg van de skincare en bodycare van TBS, maar van hun make-up lijn heb ik nog bijna niets uitgeprobeerd. Onlangs brachten ze de All-in-one BB cream uit. Ik ben dol op mijn Estée Lauder Sheer Tint Release Moisturizer en dit product heeft net hetzelfde concept. Het komt eruit als een grijze crème met spikkeltjes en wanneer je het product aanbrengt, barsten die spikkeltjes en past de crème zich aan aan jouw huidskleur. Ik hoop dat dit een budget vervanger is!


shoplog the body shop

Zo nu en dan verwen ik mezelf eens met een lekkere douchegel. Door de solden stonden ze nu afgeprijsd en kosten ze slechts €3,50 voor een fles van 250 ml. Ik zag enkele geuren staan die ik nog niet eerder had gespot en besloot ze mee te nemen: eentje met passievrucht en eentje met frambozen!

shoplog the body shop

shoplog the body shop

Wat heb jij onlangs gescoord in de sale? 

Share:

1 reacties

  1. Ik ben heel erg benieuwd naar de BB cream! Dus een review is altijd welkom! (Maar ik twijfel er niet aan dat die sowieso ging komen haha!)

    BeantwoordenVerwijderen