Budget make-up kwasten: H&M!

Laatst kocht ik enkele kwasten van de H&M Beauty lijn. Na ze enkele keren te testen vorm ik vandaag mijn mening over deze kwasten. Zijn ze zacht genoeg? Brengen ze goed aan? Je komt het hier te weten!

review ervaring kwasten H&M

In totaal nam ik 3 kwasten mee. Je hebt er ook met een zwarte verpakking, maar ik vond de roségouden versie wel mooier. Ik nam een kabuki kwast mee, een platte oogschaduwkwast, en een duokwast met aan de ene kant een schuin afgesneden kwastje en aan de andere kant een stomp kwastje.

We beginnen met de Kabuki kwast! Deze is vrij klein en dus ideaal om mee te nemen onderweg. De verpakking ziet er heel leuk uit door de roségouden details. Ook werkt deze kwast fijn, hij is lekker zacht en brengt het poeder goed aan op mijn T-zone.

review ervaring kwasten H&M


review ervaring kwasten H&M

review ervaring kwasten H&M

Vervolgens hebben we de Smokey Eyes Brush. Deze heeft twee kwastjes: aan de ene kant een schuin afgesneden kwast, die ik gebruik om mijn wenkbrauwen mee in te vullen en eyeliner aan te brengen, en aan de andere kant een stomp kwastje, die precies in je crease past of waarmee je kleur kan aanbrengen onder je oog.

Ook deze kwast is mooi afgewerkt en voelt heel zacht aan. Mijn wenkbrauwen invullen gaat prima hiermee en ook oogschaduw aanbrengen is voor beide kanten geen probleem.

review ervaring kwasten H&M

review ervaring kwasten H&M

review ervaring kwasten H&M

review ervaring kwasten H&M

review ervaring kwasten H&M

Als laatste heb ik de Eyeshadow Brush. Dit is een platte oogschaduwkwast die ik gebruik om oogschaduw op mijn bewegend ooglid aan te brengen en om kleur onder mijn ogen aan te brengen (met de tip). Deze kan je vergelijken met de MAC 239, maar hij is iets groter en ook meer fluffy. Op zich werkt deze kwast echt prima. Hij brengt de kleur goed aan, en je kan hem zelfs gebruiken om te blenden!

review ervaring kwasten H&M

review ervaring kwasten H&M

review ervaring kwasten H&M

review ervaring kwasten H&M

review ervaring kwasten H&M

Ik ben echt heel erg tevreden over deze kwasten. Ze zijn erg zacht en brengen producten makkelijk en goed aan!

Deze kwasten gebruikte ik in volgende look:

review ervaring kwasten H&M

review ervaring kwasten H&M

review ervaring kwasten H&M

review ervaring kwasten H&M

Prijzen en verkrijgbaarheid


Kabuki Kwast: €3,99. In Nederland kan je hem hier online bestellen en vind je hem in fysieke winkels. In België is hij alleen in fysieke winkels te verkrijgen. 
Smokey Eyes Brush: €3,99. In Nederland kan je hem hier online bestellen en vind je hem in fysieke winkels. In België is hij alleen in fysieke winkels te verkrijgen.
Eyeshadow Brush: €3,99. In Nederland kan je hem hier online bestellen en vind je hem in fysieke winkels. In België is hij alleen in fysieke winkels te verkrijgen. 

Wat zijn jouw favoriete budget kwasten?


Share:

4 reacties

  1. Ik vind de kleurencombinatie ZO mooi, ze lijken me erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, je merkt op de foto al dat ze mega zacht zijn. En de kleuren maken het helemaal af x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zien er echt professioneel uit! Vind de combinatie rosé en wit echt prachtig x

    BeantwoordenVerwijderen