Go-to zomers kapsel!

In de zomer heb ik altijd wat meer zin om mijn kapsels af te wisselen; op een knotje, een hoge paardenstaart, los,... Maar,..los is ook maar los. Het beachy, rommelige kapsel is al enkele jaren een grote trend, en ook dit jaar laat deze zomertrend ons niet los. Vandaar vandaag mijn "Hair of the day"!. 


Sea Salt spray is je beste vriend voor dit kapsel. Toen deze trend in het begin opkwam, waren er slechts enkele merken die dit product verkochten, ondertussen heeft elk haarmerk wel al zijn variant. De beste die ik tot nu toe geprobeerd heb is die van Lush. Deze heeft een hele lekkere geur en het vergt niet veel moeite om je haar tot deze messy look te kneden.
How to?

Was je haar met je normale producten. Omdat ik heel fijn haar heb, gebruik ik de L'Oréal Fibralogy shampoo, deze bevat materie die je haar wat dikker en voller maakt. Na enkele wasbeurten merkte ik al een verschil, ondertussen, 3 flessen later, ben ik helemaal verkocht en moet ik van geen andere shampoo meer weten.Ik laat het haar een beetje natuurlijk drogen, en spuit enkele pompjes van de Sea Salt spray doorheen mijn hele haar. En dan... kneden maar! Op, neer, knijpen, wroeten, en tadaaah! 

Om aan mijn kruin nog wat meer volume te verkrijgen, gebruik ik nog wat volumepoeder van Andrelon. Dit geeft nog net dat ietsje meer textuur! 

Meestal draag ik mijn haar hierbij ook aan 1 kant, zo lijkt het nog wat voller!

Wat is jouw favoriete zomerse haarstijl?

Share:

5 reacties

 1. Ik zou toch opletten met die shampoo. Wissel toch maar eens af voor je hoofdhuid er te gewend aan is en er slecht op reageert. Dat heb ik namelijk ook al aan de hand gehad met mijn favo shampoo van The Body Shop (die niet meer te koop is...): Ice Blue Shampoo. Na drie flessen shampoo reageerde mijn hoofdhuid er ineens mega gevoelig op...

  En dat kapsel ziet er echt leuk en zomers uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er ontzettend leuk uit!
  Hoewel jij zegt dat hij bijna bij alle merken wel in de schappen staat, ben ik hem nog niet tegen gekomen. Maar ik ga hem zeker onthouden altijd fijn voor de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Fleur, bedankt voor je reactie! Deze van Lush vind je in de Lush winkels, Tony & Guy heeft ook een hele fijne en ook Kruidvat heeft een eigen merk Sea Salt Spray, hopelijk vind je eentje! :)

   Verwijderen
 3. Ik doe echt te weinig met mijn haren, toch eens meer gaan doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh wat leuk! Ik doe altijd gewoon mijn haar omhoog lekker makkelijk

  BeantwoordenVerwijderen