Brigitte Bardot inspired haar!

Zo nu en dan experimenteer ik graag eens met mijn haar. Geen simpele opgave aangezien het zo fijn is en ik niet immens veel haar heb. Toch heb ik een haarstijl gevonden die vrijwel iedereen kan dragen, tenzij je heel krullend haar hebt. Kijken jullie even mee?

Brigitte Bardot inspired hair

Het icoon Brigitte Bardot kent iedereen. Zij was in de jaren 50 tot de jaren 70 model, actrice en zangeres. Deze haarstijl is er toch wel eentje die velen aan haar zal doen denken, ze droeg het namelijk regelmatig en in de eerste foto's die ik tegenkwam van haar droeg ze ook dit kapsel.

Nu is het bij mij met iets minder volume en jus, maar je snapt het idee wel. Tease it like it's hot  vanaf halverwege je kruin tot de achterkant van je hoofd, ik neem ongeveer 4 stukjes. De voorste plukjes die je laat loshangen deel je wat en de langste pin je achteraan op je hoofd vast waar de bump zich vormt. Drie schuifspeldjes, haarspray en klaar is Kees!

Brigitte Bardot inspired hair

Brigitte Bardot inspired hair

Brigitte Bardot inspired hair

Brigitte Bardot inspired hair

Brigitte Bardot inspired hair

Brigitte Bardot inspired hair

Brigitte Bardot inspired hair


Wat is jouw favoriete haarstijl?

Share:

2 reacties

  1. Heel mooi gedaan! Het is was chiquer, maar toch niet 'over-done' en zeker dagelijks draagbaar! Staat je ook heel erg leuk! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het staat je echt fantastisch! Mijn haar zakt ALTIJD uit. Dit gaat niet lukken ben ik bang. Los of een staart is het beste voor mij. Jammer genoeg klit mijn haar ook heel snel. Waahhh

    BeantwoordenVerwijderen