Review: The Body Shop All-In-One BB Cream!

BB Creams, ik ben er gek op. De westerse BB creams kunnen me soms maar moeilijk overtuigen, maar van de Etude House BB creams ben ik helemaal weg. The Body Shop is één van mijn favoriete beauty-merken en toen ik hoorde dat ze een nieuwe BB cream op de markt brachten, moést ik hem gewoon uitproberen. Vandaag mijn verdict!

review the body shop all-in-one bb cream

Deze BB Cream komt in een mooie glanzende, zilveren verpakking. Deze producten hebben altijd een eenvoudige, maar toch elegante verpakking. I like! En daarbij, het is nog altijd de inhoud die telt!

Deze BB Cream komt in 4 kleuren, gaande van 00 tot 03. Ik ben wel licht, maar 00 is misschien net een tikje té licht voor mij. Het is wel handig voor de meiden met een hele lichte huidskleur dat zij ook van dit product kunnen gebruik maken.

review the body shop all-in-one bb cream

Deze BB Cream komt er niet uit als een echte BB cream met kleur. Nee, hij lijkt wat op de Garnier Miracle Skin Perfector en de Estée Lauder Sheer Tint Release Moisturizer. De crème komt eruit als een grijze crème met grijze spikkeltjes. Wanneer je de crème aanbrengt barsten deze micro-pigmenten en past de crème zich aan aan je huidskleur. Echt top dat hier verschillende tinten in komen want de andere voorbeelden die ik opnoemde zijn zeker niet geschikt voor de échte lichte huidjes.


review the body shop all-in-one bb cream

review the body shop all-in-one bb cream

review the body shop all-in-one bb cream

Laten we dit product een keertje uittesten!

Mijn gezicht zonder make-up:

review the body shop all-in-one bb cream

Mijn gezicht met 1 laagje van de BB cream: de roodheid is eruit gehaald en mijn huid is egaal gemaakt.

review the body shop all-in-one bb cream

review the body shop all-in-one bb cream

Met de make-up afgewerkt:

review the body shop all-in-one bb cream


Dit product geeft echt een heerlijke natuurlijke finish. Bij deze hete temperaturen laat dit product je eigen huid toch nog wat ademen, hij voelt héél licht aan! Verder past de kleur zicht perfect aan aan mijn eigen huid. Ik durf het bijna niet zeggen, maar ik verkies deze momenteel over de crème van Estée Lauder, da's een statement!

Besluit:

Ik ben héél enthousiast over dit product. Een licht gevoel op de huid met een mooie egale finish? Check! Echt acné of ergere oneffenheden, daar zal je nog een concealer voor moeten bovenhalen, maar nu kan de rest van je huid wel wat ademen.

Dit product kan je kopen in The Body Shop winkels en kost €13,00.

Wat vind jij van deze adapting creams?

Share:

4 reacties

 1. Heel mooi resultaat idd!
  Lijkt mij een super product

  liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg blij om te horen dat je positief bent over deze crème! Ik wil hem zelf namelijk ook proberen en dit gaf me dan ook het nodige zetje in de rug! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, heel mooi resultaat, had ik niet verwacht! Fijne review :)

  BeantwoordenVerwijderen