S.O.S. zomer in een fles!

Toen ik door mijn stash aan het neuzen was, viel het me te binnen dat er eigenlijk heel wat producten zijn die me maar aan éen seizoen doen denken: de zomer! Aangezien dat nu wel een relevant thema is, toon ik jullie vandaag enkele producten die mij instant doen denken aan de zomer! Benieuwd? Lees dan snel even verder!


 • Cocoa Brown gentle Bronze Gradual Tan: Dit is een product dat je elke dag aanbrengt en die ervoor zorgt dat je geleidelijk aan een tintje krijgt. Het is dus niet zo dat je van het ene moment op de andere er kan uitzien als een wandelende wortel en voor iets minder handige mensen als ik, is dat mooi meegenomen! 
 • Maybelline Bleached Neons "Coral Heat": Eén van mijn favoriete nagellakjes voor deze zomer? Zeker en vast de Maybelline nagellak in de kleur Coral Heat uit de Bleached Neons collectie! Dit is de perfecte net-niet-neon koraalkleur in een flesje!
 • Lush Sea Spray: Wil ik mijn haar net iets wilder? Dan spuit ik wat sea salt spray van Lush op mijn natte haren en droog ik het daarna met de föhn. Instant good hair day
 • L'Oréal Telescopic Waterproof mascara: Met dit warme weer durft mijn mascara al eens alle kanten opgaan aan het eind van de dag. Hier heb ik echter niet langer last van wanneer ik deze mascara gebruik, heel erg fijn!
 • Victoria's Secret Pure Seduction Fragrance Mist: Ik ben een hele grote fan van een Fragrance Mist in de zomer omdat het lichter is dan een parfum. Je kan je echt bijna dopen in dit goedje en dan ruik je lekker fruitig en zoet!

Welke producten doen jou direct aan de zomer denken? 

Share:

2 reacties

 1. Hele mooie producten! Vooral die body mist!
  Mijn zonneproducten van Corine de Farme zijn één en al zomer voor mij mmmm

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen