Nailart voor dummy's? Essence Nail Tattoo Pen!

Als je een echte nailart leek nodig hebt. Hier ben ik! Ik doe mijn uiterste best om af en toe wat te produceren, maar ik ben er toch geen grote held in. Elk hulpmiddel is daarom ook meer dan welkom! Onlangs spotte ik de Essence Nail Tattoo Pen. Benieuwd of hij mij ook echt geholpen heeft? Lees dan snel even verder!

review essence nail tattoo pen

Ik heb al iets gelijkaardigs uitgeprobeerd van Barry M en dat beviel me, maar ik ben het niet blijven gebruiken. De vraag is maar of deze van Essence me wel heeft kunnen overtuigen.

Dit nailart hulpstukje komt in de vorm van een pen met een scherpe punt. Langs deze scherpe punt komt de zwarte nagellak eruit. Hoe dan? Je duwt de pen op en neer op een stuk papier tot je de nagellak ziet verschijnen. De eerste keren ging dat goed, het product kwam op de punt terecht. Wanneer je echter teveel malen na elkaar duwt, komt het product er langs alle kanten uit en wordt het een knoeiboel.

review essence nail tattoo pen

review essence nail tattoo pen

review essence nail tattoo pen

review essence nail tattoo pen


Door het slanke model is het wel een makkelijk product om te hanteren omdat hij de vorm heeft van een gewone balpen. Met mijn schrijfhand ging alles prima, met mijn linkerhand, tja..., geen nood om daarover te beginnen ;) .

Wat wel opviel, is dat de nagellak heel mooi gepigmenteerd is. Je hoeft dus geen talloze keren over je design te gaan om het mooi te maken. Dat vind ik wel een heus pluspunt!

Dit is mijn probeersel. Ja, inderdaad, sommige figuurtjes op mijn ringvinger moesten een solsleutel voorstellen. Ik moet geloof ik nog wat oefenen,... De andere nagellak die ik draag is trouwens Coral Heat uit de Maybelline Bleached Neons collectie!

review essence nail tattoo pen

review essence nail tattoo pen

review essence nail tattoo pen


Dit product is wel de moeite waard om eens uit te proberen denk ik. Na wat oefenen moeten de figuurtjes beter gaan lukken! 

Deze pen is niet waterproof. Wanneer je dus niet tevreden bent over je prachtige creatie kan je het er gelijk weer afhalen met wat water. Is het toch goed uitgedraaid? Breng dan een topcoat aan om alles op zijn plaats te houden!

Dit product is verkrijgbaar bij Kruidvat voor de prijs van €1,99

Heb jij nog tips wat betreft nailart? Laat ze dan zeker in de reacties achter!

Share:

4 reacties

  1. Lijkt me een fijn product, ik ben ook echt een noob qua nailart.. Wel jammer dat er alleen maar zwart is en hij niet waterproof is, zonder topcoat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de eerste keer waren mijn vriendin en ik ook heel tevreden (hadden elk 1 gekocht) maar vanaf het tweede gebruik werkten ze beiden al niet meer! echt jammer :(

    BeantwoordenVerwijderen