Beauty producten om het warme weer door te komen.

Pfoeh, 35°, het is me wat. Helemaal mijn ding is het zeker niet, maar er zijn wel enkele productjes die je kunnen helpen om dit warme weer wat draaglijker te maken. Beauty producten dragen zeker hun steentje bij! Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Gezichtsverzorging

De producten die ik hier ga opnoemen gebruik ik vooral om mijn gezicht te verfrissen en wat af te koelen. 

De Tea Tree Cool & Creamy wash van The Body Shop is echt mijn favoriete skincare product van het moment. Het is naast een goede cleanser, ook een echt verfrissend product voor je gezicht. Wanneer je het aanbrengt en inwerkt begint je gezicht wat fris aan te voelen en eens je het product afspoelt, voelt je huid heerlijk fris en zacht aan. Topper!

Wat je tussendoor kan gebruiken om je wat te verfrissen en om je make-up (als je die al draagt met het warme weer) te setten is de Vitamin E Face Mist van TBS. Deze ruikt heerlijk zacht en werkt verfrissend.


Make-up

Meestal hou ik mijn gezicht make-up vrij wanneer het +30°, ik heb het gevoel dat het allemaal van mijn gezicht smelt. Wat je wel kan gebruiken: een lippenbalsem met SPF (je ziet op de foto de Soft Rosé Labello)

Mascara? Waterproof a.u.b.! Mijn favoriet: de False Lashes Telescopic Waterproof van L'Oréal!

Echt gezichtsmake-up is nu niet aan de orde, maar als ik mijn gezicht wat een kleurtje wil geven en het wat egaler wil maken zonder foundation of dergelijks te gebruiken, ga ik steevast voor mijn Estée Lauder Daywear Sheer Tint Release Moisturizer SPF15! Lekker lucht en voelt net aan als een skincare product!


Lichaamsverzorging

Eerst en vooral: deo! Gisteren kon je al een review lezen van de Odorex deo's en ik ben hier echt zo'n fan van! Het is voor mij de enige deo die het overtollig zweten tegenhoudt en mij een hele dag fris houdt! 

Een luchtige moisturizer, liefst met een fris geurtje: de TBS Body Sorbet in Pink Grapefruit! Dit is echt de enige moisturizer die ik nu kan verdragen: hij is lekker licht, trekt onmiddellijk in en werkt ook nog eens heel verfrissend!
Oh nee, ballerina's en....een beetje een geurtje? De TBS Peppermint Cooling Foot Spray is jouw redder! Ook wanneer je naar de zee gaat is dit een aangenaam product om mee te hebben. De geurtjes verdwijnen en je voeten voelen lekker fris aan!Zo, wat zijn jouw favoriete producten in deze warme temperaturen? 

Share:

1 reacties

  1. Die daywear van EL wil ik zeker eens proberen! Waar heb je die small size gehaald? En die spray van TBS lijkt me ook zalig!

    BeantwoordenVerwijderen