Review: L'Oréal True Match Foundation.

Als er 1 foundation is waarvan ik de laatste tijd heel veel positieve dingen heb gehoord, dan is het wel de L'Oréal True Match foundation. Ik wou natuurlijk niet achterblijven, dus besloot ik deze foundation aan te schaffen. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!

review ervaring full face l'oréal true match foundation

Deze foundation zit in een mooie, glazen verpakking waardoor hij net wat duurzamer voelt dan een foundation in een plastic verpakking. Het enige nadeel aan zo'n glazen verpakking is dat het geen ideaal product is om mee te nemen in je make-up bag. Ook komt deze foundation met een pompje wat voor mij een essential is!

review ervaring full face l'oréal true match foundation

review ervaring full face l'oréal true match foundation

Deze foundation komt in een heel aantal tinten. Ik koos R3-C3 Rose Beige. Ik heb een roze ondertoon in mijn huid, dus deze foundation sluit nagenoeg perfect aan bij mijn eigen huidskleur.

Geen fan van een dikke, niet zo flatterende laag op je gezicht? Dan is deze L'Oréal True Match iets voor jou! Hij geeft je een medium dekking en ziet er heel natuurlijk uit, bijna als een 2de huidje. Hij dekt kleine puistjes en ook roodheden zijn geen enkel probleem! Hij is vrij vloeibaar, dus daar moet je wel even mee uitkijken.

Tip: breng deze foundation aan met een beautyblender of een dupe! Ik gebruik de Real Techniques   Miracle Complexion Sponge. Deze tools helpen om het product egaal aan te brengen en ze laten elke foundation er natuurlijk uitzien!

review ervaring full face l'oréal true match foundation

review ervaring full face l'oréal true match foundation

Deze foundation bevat een SPF van 17.  Op zich vind ik dat zeker geen probleem, maar wanneer er flash foto's van je gemaakt worden, moet je dit wel even op voorhand testen. SPF in je foundation kan ervoor zorgen dat je erg wat spookachtig gaat uitzien!

Doorheen de dag blijft deze foundation heel goed zitten. Ik heb ondervonden dat een dikkere primer er iets minder goed onder functioneert, dus kies in de plaats voor een iets vloeibaardere primer. Nog beter ziet hij eruit wanneer je geen primer gebruikt, maar gewoon een fijn laagje poeder.

review ervaring full face l'oréal true match foundation

 Mijn gezicht zonder foundation:

review ervaring full face l'oréal true match foundation

Mijn gezicht met foundation en afgewerkte make-up:

review ervaring full face l'oréal true match foundation


Ik ben echt héél tevreden over deze foundation. Of hij mijn Bourjois Healthy Mix van de troon stoot, kan ik nog niet zeggen, maar goed is-ie zeker wel! Deze L'Oréal True Match foundation is een echte aanrader, en zit momenteel al in mijn everyday bakje!

Deze foundation kost €15,99 en bevat 30 ml. Te koop bij de drogisterijen. 

Wat is jouw favoriete foundation?

Share:

4 reacties

 1. Ik wil deze foundation echt al lang eens proberen! Dit wordt mijn volgende foundation, heb er al zoveel goede dingen over gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne review! Ik heb zelf een andere foundation van Chanel die is ook fijn maar ik ben er niet suuupppeer blij mee aha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit. Ik ben best fan van de L'Oréal foundations.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi effect! Mijn favoriet is de MAC Studio Fix Fluid!

  BeantwoordenVerwijderen