Glamour look: from day to night!

Er zijn van die dagen dat je jezelf wat meer wil opsmukken dan gemiddeld: een krulletje hier, rood lipstickje daar,.. Vandaag toon ik hoe je een everyday make-up look kan omtoveren tot een avondlook met 1 simpele stap. Beniewd? Lees dan snel even verder!
De laatste tijd ga ik overdag erg vaak voor een nude lip. Hoe je de perfecte nude lip kan verkrijgen, lees je hier. Mijn keuze gaat steevast naar de Dior Addict Extreme Lipstick in Incognito: een elegante bruin-nude kleur.
Om het "elegante" aspect wat te versterken ga ik ook bij de ooglook voor bruintinten. Ik breng Teddy Eye Kohl van MAC aan over het gehele ooglid en blend het uit. Om dit oogpotlood te setten gebruik ik de oogschaduw Handwritten van MAC, een chocolade bruine kleur, maar heel zachtjes! We gaan niet voor op en top smokey eyes!Verder hou ik de huid heel basic.

De avondlook vergt slechts 1 verandering: de lippen. Wanneer ik bijvoorbeeld 's avonds thuiskom en ik heb nog afgesproken met een vriendin, is dit mijn go to truc om mijn make-up wat te pimpen. Natuurlijk ging ik voor mijn favoriete rode lipstick: 107 Kate Moss van Rimmel!


Ik hou echt van beide looks: ze zien er zo elegant uit, en vergen eigenlijk heel weinig tijd! Nog wat krulletjes erbij en ik voel mij instant meer afgewerkt overdag en meer glamorous 's avonds!

Hoe transformeer jij je look van een everyday look naar een avondlook?

Share:

1 reacties