Brand focus: Sleek Cosmetics!

Vandaag start ik een nieuwe reeks op deze blog: de Brand focus. Ik behandel in deze reeks telkens 1 merk, toon jullie mijn favorieten maar ook mijn dislikes. Vandaag komt het eerste merk aan bod: Sleek Cosmetics! Benieuwd welke producten ik wel of niet goed vind? Lees dan snel even verder!

brand favorites sleek cosmetics
Verrassend genoeg geen oogschaduwpalletje in deze reeks. Dit omdat er zoveel meer producten van Sleek zijn die toch wel eens in de spotlight mogen worden gezet!

We gaan van start met de Sleek Face Contour kit. Deze kit bevat een contour kleur en een highlighter kleur. Ik heb deze jaren als enige contour en highlighter in mijn stash gehad en had eigenlijk niks tekort. Deze komt in verschillende tinten, van ligt tot dark, naargelang je huidskleur. De bronzer is niet oranje en de highlighter is mooi subtiel!


brand favorites sleek cosmetics

brand favorites sleek cosmetics

Blushes zijn producten waar ik echt dol op ben. Wanneer ik dan een goede vind, moét ik het ook echt delen. Vandaar in dit artikel: een cream versie en een poeder versie!

Als eerste hebben we de Blush By 3 in Californ.I.A. Van dit product vind je hier een volledig review! Dit is een prachtig palletje met 3 cream blushes die heel aangenaam aanvoelen op de huid en makkelijk te blenden zijn. Weet je niet goed wat je met cream blushes aan moet? Klik dan even hier!

brand favorites sleek cosmetics

De poederblushes mogen zeker niet genegeerd worden. Rose Gold is een favorietje van iedereen. Het is een supermooie koraalkleur met de mooiste gouden shimmers. Dit is echt een blush die mooi past bij elke huiskleur. Pixie Pink is dan weer iets anders, dit is een felroze kleur met een blauwe ondertoon. Gecombineerd met een simpele ooglook en neutrale lippen is hij echt prachtig!

brand favorites sleek cosmetics

brand favorites sleek cosmetics

brand favorites sleek cosmetics


Eén van mijn favoriete make-upontdekken van dit jaar? De Sleek True Colour lipsticks! Deze zijn zo heerlijk romig en zo énorm goed gepigmenteerd! De matte of de sheen versie? You can't go wrong!

brand favorites sleek cosmetics

brand favorites sleek cosmetics

brand favorites sleek cosmeticsHeb jij al eens producten van Sleek Cosmetics geprobeerd?Share:

6 reacties

 1. Ik vind Sleek ook echt een geweldig merk. Vooral de blushes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie items! Ik ben nog niet zo bekend met dit merk maar het ziet er goed uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten! Zelf heb ik niets van Sleek maar ik wil er supergraag wel een paar producten van

  Liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag je blog voorbij komen op Bloglovin', maar wat maak jij mooie foto's zeg! Echt heel leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen