Mijn zomer make-up bag!

Het zweterige weer komt eraan. Niet aantrekkelijk gezegd, maar het is wel zo. Er zijn toch enkele dingen in mijn make-uproutine die een wijziging ondergaan; andere basis, andere oogmake-up,... Vandaag toon ik jullie wat ik op dit moment allemaal op mijn gezicht smeer qua make-up goodness. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

what's in my summer make-up bag, wat zit er in mijn zomer make-up bag

Ik ga altijd voor een "perfecte" basis, maar omdat dat in de zomer ook het focus punt is van mijn make-up, besteed ik er toch net wat meer tijd aan.


  • Primer: Momenteel gebruik ik de All-in-one Instablur van The Body Shop. Je kan hier een volledige review lezen. Echt heel fijn spul dit!
  • Foundation: In de zomer wil ik een lichte foundation, die me toch de nodige dekking geeft. Momenteel doet de L'Oréal True Match foundation dat ook voor mij. Binnenkort meer over deze foundation!
  • Poeder. Een echte zweetkont ben ik in de zomer, ook op m'n gezicht. Ik gebruik al wat primer, met een poeder erbij blijft alles zeker op zijn plaats! Ik gebruik de laatste restjes van mijn MAC  Mineralized Skinfinish Natural. 
  • Blush/ Bronzer/ Highlighter: Het beste 3-in-1 product ooit: de Essence Bronzer/Highlighter in de kleur Sun Light! Hiervan gebruik ik meestal een mengeling, maar toch vooral de lichtere kant.
  • Bronzer extra: Wanneer ik mijn gezicht nog wat meer wil shapen, dit doe ik niet dagelijks, gebruik ik de H&M Bronzing Powder in Gorgeous Tan!


what's in my summer make-up bag, wat zit er in mijn zomer make-up bag

Mijn lippen hou ik de laatste tijd vrij neutraal, niet te veel poespas. Mijn favorieten van dit moment: de L'Oréal Collection Privée lipstick in J Lo's Nude en de Essence XXXL Longlasting Lipgloss in Very Berry.
what's in my summer make-up bag, wat zit er in mijn zomer make-up bag

Op mijn ogen gebruik ik bij dit warme weer echt enkel mascara op alledaagse basis. Niet te veel poespas, oogschaduw verdwijnt toch na enkele uurtjes. Op dit moment gebruik ik de L'Oréal Telescopic Waterproof!

Mijn wenkbrauwen wil ik dan wel weer helemaal in orde. Daarvoor gebruik ik 2 productjes: invullen doe ik met MAC Omega oogschaduw, alles vastzetten doe ik met de Essence transparante wenkbrauwgel (die er niet zo aantrekkelijk meer uitziet, excuses daarvoor!).

what's in my summer make-up bag, wat zit er in mijn zomer make-up bag

Wat zijn jouw everyday make-up producten in de zomer?

Share:

5 reacties