Vettig zomerhuidje? The Body Shop Instablur!

In de zomer verandert mijn huidtype toch altijd wat. Ik heb normaal een vrij droge huid, maar op dit moment gaat dat naar een gecombineerde huid. Hier en daar een vetter plekje, hier en daar een droog plekje. Omdat dat niet zo bevorderlijk is voor de lasting power van je make-up, kocht ik onlangs de TBS ALL-IN-ONE 5 action perfector Instablur. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!

review ervaring the body shop all-in-one 5 action perfector instablur

Deze Instablur is nog niet zo heel lang opgenomen in het assortiment van TBS. Je kent mijn liefde voor Britse Youtubers, en toen ik 1 van hen bezig hoorde over dit product moest ik het gewoon hebben. Ze had net hetzelfde probleem dan ik: een droge huid in de winter, een gecombineerde in de zomer. Let's try this baby out!


review ervaring the body shop all-in-one 5 action perfector instablur

review ervaring the body shop all-in-one 5 action perfector instablur

review ervaring the body shop all-in-one 5 action perfector instablur

review ervaring the body shop all-in-one 5 action perfector instablur

Dit product heeft een transparante kleur, daarom staat op de verpakking ook aangeduid "universal shade". De Instablur werkt als een primer. Je brengt het product aan na je moisturizer en voor je de foundation/ BB cream/ wat je ook gebruikt aanbrengt. Een primer zorgt ervoor dat je huid gladder aanvoelt zodat de foundation makkelijker en egaler aanbrengt. Daarnaast zorgt een primer er ook voor dat je huid minder snel gaat glimmen doorheen de dag en je make-up dus langer goed blijft zitten.

Bij mij zijn mijn neus en kin de vettigste plaatsjes op mijn huid, daar breng ik dus ook de grootste hoeveelheid aan. "Grote hoeveelheid" moet je met een korreltje zout nemen, je hebt heel weinig van dit product nodig om je volledige gezicht te behandelen. Wanneer ik de 2 vettigste plaatsjes heb aangestipt, blend ik het uit over de rest van het gezicht. Wrijf niet te hard met de primer, het gewoon zachtjes uitblenden doet het werk!

review ervaring the body shop all-in-one 5 action perfector instablur

De primer kan je heel makkelijk uit de verpakking duwen.

review ervaring the body shop all-in-one 5 action perfector instablur

Op de foto hierboven zie je de structuur van de primer; iets dikker en wat silicoonachtig. Laat je daar echter niet door afschrikken. Ik heb een gevoelige huid en ik heb hier geen puistjes van gekregen!

Laat ons even kijken hoe de primer werkt op de huid!

Mijn huid zonder make-up: hier en daar oneffenheden en rode kaakjes.

review ervaring the body shop all-in-one 5 action perfector instablur

review ervaring the body shop all-in-one 5 action perfector instablur


Mijn huid met primer: een stuk minder rood.

review ervaring the body shop all-in-one 5 action perfector instablur


Mijn huid met op de rechterhelft (voor jullie linkerhelft) foundation.

review ervaring the body shop all-in-one 5 action perfector instablur


Op heel mijn gezicht foundation:

review ervaring the body shop all-in-one 5 action perfector instablur


De make-up afgewerkt!

review ervaring the body shop all-in-one 5 action perfector instablur

review ervaring the body shop all-in-one 5 action perfector instablur

review ervaring the body shop all-in-one 5 action perfector instablur


Ik merk echt een groot verschil met deze Instablur. Mijn gezicht gaat veel minder snel glimmen, vooral rond mijn neusvleugels valt dat erg op. Ik heb dit product getest door mijn gezicht niet af te poederen. 's Avonds was er amper een vettig plekje te bespeuren, terwijl zonder primer mijn make-up er waarschijnlijk al de helft was afgesmolten.

Ook vind ik dat je zeker merkt dat de foundation makkelijker aanbrengt en je huid er egaler uitziet!

Verkrijgbaarheid en prijs.

Dit product is te koop bij The Body Shop. Hij kost €15,00 en je krijgt 25 ml, waar je echt een hele tijd mee doet.

Share:

4 reacties

  1. Oke, dit moet ik gewoon hebben! Ik hoop dat ik binnenkort eens langs de Body Shop kan gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze ook, hij is echt heel erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijkt me echt heel fijn en is ook nog eens betaalbaar.

    BeantwoordenVerwijderen