Webshop ontdekking: tobi.com!

De laatste tijd kan ik echt uren aan een stuk webshops afgaan. Vroeger waren dat voornamelijk beauty webshops, maar ik betrap er mezelf toch op dat de fashion webshops ook een goed aantal bezoekuren krijgen. Onlangs ontdekte ik een nieuwe webshop, althans voor mij: tobi.com!

fashion webshop tobi.com

Tobi is een fashion webshop die zijn hoofdkwartier heeft in California. Ze verzenden naar héél wat landen, inclusief België. Jaja, ons kleine landje wordt zeker niet vergeten! Voor de Nederlandse lezers: ook jullie kunnen bij deze webshop bestellen!

fashion webshop tobi.com


Wat me vooral aantrekt aan de webshop is dat hun kleding wat bohemian is, en laat dat nu net de stijl zijn die ik in de zomer het mooiste vind. Luchtige kleding, mooie print hier en daar, maar alles is eigenlijk vrij eenvoudig.

Je kan hier zowat terecht voor alles dat je kan bedenken: gewone kleding, accessoires, schoenen, bikini's, noem maar op!

Ook biedt deze webshop regelmatig mooie kortingen aan, dus ook daarvoor kan je het niet laten!

Wat vind jij van deze webshop? 

Share:

2 reacties

  1. Ik kende Tobi.com al en inderdaad ik vind die kledij ook héel erg leuk ! Vooral die jurkjes vind ik supermooi. Veel van die kledij is ook mijn stijl ! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende Tobi ook al en het is inderdaad een hele leuke site! Heb er een super leuk jurkje van :)

    BeantwoordenVerwijderen