Favoriete bloggers van het moment!

Regelmatig deel ik met jullie mijn favoriete Youtubers van het moment, maar blogger zijnde heb ik natuurlijk ook enkele blogs die vast in mijn leeslijst staan. Benieuwd waar ik dagelijks enkele uurtjes aan spendeer? Lees dan snel even verder! • Queen of jetlags.

 Aangezien ik de laatste tijd fashion wat herontdekt heb, ben ik veel te vinden op allerlei                   fashionblogs. Deze is er eentje van. Er wordt hier heel aangenaam geschreven en de foto's zijn keer op keer een plaatje! Ook de lay-out van de website trekt me telkens aan, hele leuke blog!
Je vindt de link naar haar website hier

 • Elise Joanne
Als je een fan bent van een vlotte vertel - en schrijfstijl, moet je zeker deze blog een keertje bekijken. Elise schrijft voornamelijk over beauty en haar Youtube filmpjes zijn werkelijk aanstekelijk, het enthousiasme spat van het scherm! Haar blog vind je hier

 • Lily Melrose
Dit is echt een stoere, Britse chick. Ze heeft een aparte en eigen stijl wat ik altijd erg weet te appreciëren. Ze schrijft zowel over beauty als fashion, maar haar fashionblog steekt er voor mij toch wel een tikje bovenuit. Ook is ze ondertussen een vrij bekende Youtuber en is ze zeker de moeite waard om eens te bekijken! Haar blog vind je hier.


Wie zijn jouw favoriete bloggers?

Share:

3 reacties

 1. Ik ken alleen die van Elise Joanne, die lees ik af en toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Queen of jetlags heb ik net ontdekt en ik blijf ze ook volgen.. heel toffe blog! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lily Melrose is ook mijn favoriete blogster :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen