Meet my furry friend.

Ondertussen beginnen jullie mij al een beetje te kennen, maar van mijn omgeving weten jullie nog relatief weinig. Aangezien ik ondertussen toch al een hele tijd deze blog met veel liefde run en er nog lang niet aan denk om ermee op te houden, stel ik jullie vandaag mijn kleine lieverd voor: Bibi (gekke naam, I know!).


Tatatataaaa, hier komen de "Furry Friend" vragen!

Wat zijn de namen van jouw huisdieren? 

Ik heb 1 lieve hond die we Bibi genoemd hebben, maar hoeveel keer roepen we hem bij zijn echte naam? Een kleine impressie van zijn bijnamen: Ed, poepoe,...

Wat voor soort dier is het en welk ras?

Deze kleine dikkerd is een lieve hond. Zijn ras is Fox Terrier, en je kan het niet beter vergelijken dan met een Jack Russell op hoge pootjes!

Hoe lang heb je je huisdier al?/ Hoe oud is je huisdier.

Bibi is momenteel 12 jaar in ons leven, ouwe gabber!

Hoe kom je aan je huisdieren?

Wij gingen vroeger met ons gezin altijd op boerderijvakantie. Op onze vaste stek fokten ze dit ras en toen we bekend raakten met het ras en hun superlieve karakter waren we direct verkocht!

Wat is er zo grappig aan de persoonlijkheid van je huisdier?

Hoh, da's moeilijk, het is zo'n leuke hond! Hij is vooral heel lief en menslievend, hij heeft nog nooit iemand kwaad gedaan en dat zit er ook echt niet in. Ondanks zijn behoorlijke leeftijd is hij soms wel nog lekker speels!

Hoe belangrijk is de band die je hebt met je huisdieren?

Hoh, dat is zo moeilijk uit te leggen! Ik kreeg hem toen ik zelf wat in een moeilijke periode zat als kind. Ik kan zeker en vast zeggen dat deze poepoe mij erbovenop heeft gekregen, mij steeds veel liefde heeft gegeven en me altijd heeft bijgestaan! Hier in huis is hij meer dan gewoon een huisdier, hij is een lid van het gezin!

Wat zijn je favoriete herinneringen aan je huisdier?

Het beeld van hem als puppy is onvergetelijk, wat een klein, zacht bolletje was-ie! Elke dag brengt wel een grappige herinnering mee.

Welke koosnaampjes geef jij aan je dier?

Ik heb er al enkele opgenoemd, maar ik zeg vooral Bibi (z'n eigen naam), Ed en Poepoe. Don't ask ;).


Zo, dit was de Furry Friend Tag! Bibi zendt jullie vele groetjes, woef!Share:

2 reacties

  1. Aah, wat is Bibi een cutie! Wat leuk dat 'ie al zo oud is. Lijkt me bijzonder om een huisdier in een tijd te krijgen dat je het moeilijk had. Fijn dat zo'n lief dier je er doorheen kan slepen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, dat met die bijnamen is zeer herkenbaar. Onze hamster heet George, maar ik noem hem altijd Bolleke, Bolliebol, Bollie-George of Georgie-Bol ... :P

    BeantwoordenVerwijderen