H&M Blushes "Spring Flower" en "Autumn Flower"

Onlangs liep ik de H&M binnen en mijn make-uphartje maakte een sprongetje. Deze twee blushes zagen er enorm zomers uit en ik moest ze dan ook meenemen om aan jullie te kunnen voorstellen! Benieuwd? Lees dan snel even verder!


Volgens mij komen deze twee blushes uit een zomercollectie, aangezien ze niet bij de andere blushes hingen en deze een speciaal patroontje hebben. Er waren 2 kleuren om uit te kiezen, maar ach, ik heb ze maar allebei meegenomen!

Spring Flower bestaat uit 6 verschillende kleurtjes en is overwegend peachy-oranje.
Autumn Flower bestaat uit 6 verschillende kleurtjes en is overwegend medium roos.

Bij beiden kleuren bevat het middelste roosje een glittertje.


Beiden komen met nog een spiegeltje onder de blush en een klein kwastje.

Spring flower.

Spring Flower is dus een overwegend peachy-oranje kleur. Deze is echt heel erg mooi op de wangen en is mijn favoriet van de twee. Deze blush is enorm goed gepigmenteerd, dus wees voorzichtig wanneer je hem aanbrengt! Het middelste kleurtje bevat een glittertje, wat een mooie glans geeft op de wangen, maar is niks te dramatisch.Autumn Flower.
Autumn Flower is een blush met roze tonen erin, van licht tot donker. Opnieuw is ook deze blush mooi gepigmenteerd en brengt hij makkelijk aan! Het middelste roosje bevat ook hier een glittertje, maar dit is niets te dramatisch op de wangen.Deze blush droeg ik in mijn laatste ouftitpost.


Ik ben echt heel tevreden over deze blushes. Het pigment zich goed, de verpakking is mooi geslaagd. Mooi gedaan H&M!

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze blushes kan je vinden in de beauty afdeling van H&M. Per blush betaal je €3,99, daarvoor krijg je 6 gram product in de plaats!


Wat vind jij van deze blushes? 

Share:

9 reacties

 1. Wat een super schattige blushes zeg! Ik vind die roosjes in de structuur zo leuk, daarom zou ik ze inderdaad ook al meenemen. Spring flower vind ik het mooist, die staat je ook erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zou ze gewoon kopen voor hun uiterlijk haha :) welke lipstick heb je trouwens op? Het staat je echt supersupermooi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik draag hier de XXXL Longlasting Lipgloss van Essence in de kleur "Very Berry"!

   Verwijderen
 3. Ze zien er wel heel lief uit
  het pigment kan beter maar zo'n zachte blush is altijd mooi

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb echt zitten twijfelen ze mee te nemen! Nu weet ik het hihi, ik moet ze hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn ze cute!! Echt heel erg mooi en betaalbaar.

  BeantwoordenVerwijderen