Favoriete mascara's van dit moment!

Om de zoveel weken bezorg ik jullie nog eens lijstje met mijn favoriete mascara's. Ik ben iemand die zeer graag mascara's uitprobeert, voor de 1 of andere reden kan ik het nooit met ééntje tegelijk doen, nope. Vandaag stel ik jullie weer 3 mascara's voor die het proberen waard zijn. Kijken jullie even mee?

favoriete mascara's, favoriete mascara beautyblog

Catrice Ultimate Lash Multimizer

Op zoek naar een mascara die je wimpers een bom aan volume geeft? Dan is dit zeker iets voor jou. Zijn dikke borsteltje heeft daar zeker mee te maken, maar ook de formule van de mascara zelf is heel aangenaam. Pas een beetje op voor klontjes. Wanneer je de mascara laagje per laagje aanbrengt, ondervind je hier echter geen problemen. Dit is zeker en vast mijn favoriete budget mascara!

favoriete mascara's, favoriete mascara beautyblog

Max Factor Clump Defy 

Dit is echt een oude, goede vriend. Ik ben deze mascara ongeveer een jaar geleden beginnen gebruiken en heb hem ondertussen (uiteraard) al opnieuw aangekocht. Dit is een mascara waar iedereen mee overweg kan; hij separeert je wimpers heel goed en geeft ze ook het nodige volume!
Het borsteltje doet ons een beetje denken aan de Maybelline The Falsies Flared mascara, maar ik verkies toch die van Max Factor!

favoriete mascara's, favoriete mascara beautyblog

favoriete mascara's, favoriete mascara beautyblog

L'Oréal False Lash Telescopic Waterproof

Nu het toch wat warmer weer is hebben mijn wimpers toch iets heftiger nodig dan een gewone mascara; het durft nogal eens heen en weer glijden. Deze waterproof mascara van L'Oréal beviel me direct. Hij blijft héél erg goed zitten doorheen de dag, maar is dan ook weer geen vuile rakker om eraf te halen. Deze mascara geeft je vooral veel lengte en niet zo erg veel volume, maar op de 1 of andere reden werkt deze mascara wel voor mij. Is het smalle borsteltje je al opgevallen?

favoriete mascara's, favoriete mascara beautyblog

favoriete mascara's, favoriete mascara beautyblog


Wat is jouw favoriete mascara?

Share:

2 reacties

  1. Die van Max Factor en van Maybelline zijn ook twee trouwe mascara's van mij! Ze zijn zo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die L'oreal mascara is echt overzalig! De andere twee heb ik ook reeds geprobeerd maar toch wint die van L'oreal uit deze drie.

    BeantwoordenVerwijderen