H&M Bronzing Powder "Gorgeous Tan"

Toen ik laatst de H&M in Aalst binnenliep viel ik bijna omver van verbazing. Een hele muur vol beauty. Het make-upengeltje in mij had zoiets van "Halleeeeeluja" en ik begon meteen rond te snuisteren. Tot mijn grote verbazing was het assortiment heel uitgebreid. Iets wat me meteen aansprak was de H&M Bronzing Powder in de kleur Gorgeous Tan. Even benieuwd naar dit product als ik? Lees dan snel even verder!

review swatches h&m bronzing powder gorgeous tan

Ik vind de verpakking eigenlijk echt heel mooi. Sommigen zullen het gouden pannetje wat "meeh" vinden, maar ik vind het echt niet mis. Ook is de verpakking vrij stevig gemaakt.

Wat me meteen opviel, was dat het een matte bronzer is. Bij budgetmerken is dat al eens moeilijk te vinden en wanneer er mat opstaat, zit er toch meestal een klein shimmertje in wanneer je het thuis goed bestudeerd. Ook vond ik de kleur hiervan heel mooi; hij is iets donkerder, maar dat wou ik wel én hij is totaal niet oranje. Goede punten tot nu toe!

review swatches h&m bronzing powder gorgeous tan


review swatches h&m bronzing powder gorgeous tan

review swatches h&m bronzing powder gorgeous tan

review swatches h&m bronzing powder gorgeous tan

review swatches h&m bronzing powder gorgeous tan

review swatches h&m bronzing powder gorgeous tan

Op de volgende foto's zie je swatches op mijn hand en op mijn gezicht. De bronzer komt iets lichter uit op de huid dan in de pan, maar dat vind ik geen probleem. De pigmentatie is dik in orde zou ik zo zeggen! Geen eindeloos geschraap in je pan tot er wat product wil afkomen, *kuch, Maybelline Terre Indienne poeders, kuch*.

review swatches h&m bronzing powder gorgeous tan


review swatches h&m bronzing powder gorgeous tan

review swatches h&m bronzing powder gorgeous tan

review swatches h&m bronzing powder gorgeous tan

review swatches h&m bronzing powder gorgeous tan

Ik heb zonder bronzer echt 0,0 jukbeen, dus dit is voor mij echt heel wat! Je kan heel mooi contouren of gewoon bronzen met dit product, en het ziet er zeker niet oranje of too much uit.

Ik ben dus echt heel tevreden met deze bronzer; mooie verpakking én mooi resultaat!

Deze H&M Bronzing Powder in Gorgeous Tan kost €3,99, daarvoor krijg je 8,5 gram product!

Wat denk jij van deze bronzer? 

Share:

4 reacties

 1. Op je gezicht ziet hij er mooi uit, terwijl ik hem er wel heel donker uit vind zien op zich!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi resultaat wel voor dergelijk product
  had ik niet verwacht

  liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi, en de prijs valt super goed mee x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een heel mooi resultaat! De bronzer staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen