New in: H&M Beauty?!

Deze week liep ik de H&M in Aalst binnen: de winkel wat gepimpt, maar vooral: het beauty assortiment uitgebreid! Ja hallo, do I need to say more?  Zoals het een echte beautyblogger betaamt, moest ik ook van deze beautylijn enkele productjes uittesten. Benieuwd welke leuke productjes ik gevonden heb? Lees dan snel even verder!


Als eerste hebben we enkele gezichtsproducten. Ik moet eerlijk zijn, er was héél veel keuze.


De blushers die ik hier toon komen volgens mij uit een soort zomercollectie, al ben ik daar niet geheel zeker van. Ze hebben ook andere blushes in een "gewoon" assortiment.  De blushes die ik hier heb heten Spring Flower (de fellere) en Autumn Flower (de donkerdere). Heel mooi vind ik zelf!
Ook spotte ik deze fake beautyblender "dupe". Ik ben in de wolken met mijn Real Techniques Miracle Complexion Sponge, dus ook deze wil ik een keertje proberen. Hij heeft een iets andere vorm, maar voor die €4,00 kon ik hem niet laten liggen.Nog voor het gezicht ging ik voor deze Bronzing Powder. In eerste instantie wou ik deze proberen omdat hij volledig mat is, en dat heb ik toch nog altijd het liefste. Ook vond ik de kleur mooi: zeker niet oranje en niet te donker. Deze heet Gorgeous Tan, klinkt heel veelbelovend. Ook de verpakking is mooi, toch?!
Ik ging eens wat kwasten uitkiezen, als er geen 20 verschillende hingen, hing er geen enkele. Je had heel basic kwasten in het zwart, maar ik vond deze roségouden kwasten natuurlijk veel mooier. Ik nam er 3 mee: de Kabuki Brush, de Smokey Eye Brush (met het stompige kwastje) en de Eyeshadow Brush, een gewone, platte oogschaduwkwast!


Ik ben alvast heel benieuwd naar deze productjes, en jij? 

Share:

12 reacties

 1. Die twee blushes heb ik ook, ze zijn zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel tevreden over H&M make-up! En het ziet er ook allemaal zo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De blushes zien er zo schattig uit! Verder vind ik de kwasten ook echt prachtig met die roségouden details. Aalst is trouwens dicht bij mij in de buurt, grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kwasten zijn heel mooi, alleen jammer dat er aan beide kanten een kwast is bij die ene. Dan kan je hem moeilijk bewaren. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke producten heb je meegenomen, ziet er heel chique uit! Ik ben ook heel erg benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben echt super benieuwd! Die blushes ga ik toch ook wel sowieso komen, ze zijn echt zo pretty! Die kwasten zien er ook fijn uit! Ik ben nieuwsgierig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze er in ieder geval erg mooi uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke en mooie producten heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier is de beauty net weggehaald uit de H & M, bummer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die blushes en kwasten zien er leuk uit! Ik moet ook maar eens gaan kijken in de H&M.

  BeantwoordenVerwijderen